Najlepši momenat joj je uništila SVEKRVA: Otkrivali su pol bebe, a njegova majka je morala da se UMEŠA

Vesti 13.04.2023 21:30 0

Za ovaj sebičan potez svekrve jedni su našli "opravdanje", dok je drugima totalno nedopustivo

Najlepši momenat joj je uništila SVEKRVA: Otkrivali su pol bebe, a njegova majka je morala da se UMEŠA

Printscreen/TikTok

 

Sve popularnija pojava su žurke koje se organizuju kako bi se otkrio pol bebe, a na društvenim mrežama možemo videti brojne snimke koji zauvek čuvaju ove posebne trenutke za roditelje.

Jedan takav video se pojavio na društvenoj mreži TikTok, međutim, nije imao srećan završetak. Buduća mama i njen suprug saznali su da će dobiti ćerku, ali čini se da to nije učinilo da su presrećni. Svi su stajali u neprijatnoj tišini nekoliko sekundi, a onda je svekrva odlučila da prekine ovu situaciju. Prišla je svom sinu i zagrlila ga.

Ovo se snajki nije baš dopalo. Napala je svekrvu kako "uvek mora da bude prva" i kako je uvek "gura i pozadinu", te da joj je uništila ovu žurku jer joj je uskratila trenutak sa suprugom. Svekrvi je bilo jako žao i svi zajedno su pokušali da oraspolože buduću mamu. Ona se na kraju izvinila svima i rekla:

- Izvinite, trudna sam i mislim da to utiče na mene.

Ipak, postavila je ovaj video na TikTok i upitala pratioce da li i oni misle da je svekrva ispala zla. Mnogi su komentarisali da je svekrva uradila pravu stvar jer je trenutak nakon otkrivanja pola bio jako neprijatan, te da se samo ona zaista radovala detetu, za razliku od ostalih.

Komentari (0)
Loading