Mama je upozorila RODITELJE koji vode decu u supermarket: Zbog trenutka nepažnje, devojčica joj je završila na operaciji glave

Vesti 21.05.2023 13:00 0

Postoji opasnost kada mame stave decu u kolica za kupovinu, njena devojčica je baš loše prošla

Mama je upozorila RODITELJE koji vode decu u supermarket: Zbog trenutka nepažnje, devojčica joj je završila na operaciji glave

Shutterstock

 

Nezgode sa malom decom nisu retkost, ali jedna mama iz Australije je želela da upozori ceo svet na ono što se njoj dogodilo, a može da se dogodi svakom. Kako kaže, samo jedna greška je njeno dete moglo da košta života, a njena priča objavljena je na Instagram stranici koja se bavi Prvom pomoći kod dece, a vode je stručni zdravstveni radnici, prenosi Yumama.

Objasnila je da je bila u kupovini sa sinom i ćerkom, a da se nezgoda dogodila u trenutku dok je sina stavljala u automobil, a ćerka je sedela u kolicima za kupovinu.

"Trebale su dve sekunde da se to dogodi. Dok sam vezala sina u sedištu, kolica su odletela preko ivičnjaka i prevrnula se", napisala je mama.

Devojčica je udarila glavom o pločnik i hitno je prebačena u bolnicu. Skener je pokazao da je pretrpela veliko krvarenje u mozgu.

 

 

"Operisana je, a operacija je trajala oko dva sata. Nakon toga je smeštena na intenzivnu negu. Sada je konačno kod kuće, pokušava da sedi, smeje se i jede", dodala je majka, i apelovala na sve da se na kolica za kupovinu u kojima mogu da sede deca ugradi sistem za kočenje:

"Ako uspem u svojoj nameri i sprečim da samo jedno dete bude povređeno, to je uspeh", zaključila je.

 

Komentari (0)
Loading