Zaova je podigla bebu i BESNO je predala ocu: "Tvoje dete mi se ispovraćalo po Guči majici, želim da mi kupite novu"

Vesti 11.04.2023 13:20 0

Korisnici Redita su komentarisali da je mama u pravu jer je odbila da joj da novac, a drugi su predložili da samo opere majicu, piše The Sun

beba

Shutterstock

 

Ova priča se odnosi na situaciju u kojoj je žena, koja je želela da drži bebu, ignorisala savete da drži dete nežnije, prenosi The Sun.

- Moja zaova već neko vreme pokušava da dobije dete, pa je postala jako emotivna kad je videla našu bebu i nije dala da je neko drugi uzme. Ali, tada sam primetila da previše čvrsto drži našu kćer. Kad sam joj to rekla, ona mi je odgovorila da to što nema dete ne znači da ga ne zna dobro držati - ispričala je mama,

Kada je beba povratila po njoj, žena je dala dete ocu i postala ljuta kada je videla da je njen Guči džemper zaprljan. Mama bebe je postavila ovaj slučaj na Reddit-u, tražeći savet i mišljenja drugih korisnika.

- Mi smo joj se izvinili i ponudili se da joj operemo majicu, ali ona je tvrdila da vredi nekoliko stotina dolara i da joj mi dugujemo taj novac. Rekla sam joj da nećemo da joj platimo i da smo je dva puta upozorili da pogrešno drži bebu. Moj muž je rekao svojoj sestri da nije trebalo da nosi tako vrednu majicu u posetu bebi, ako je već znala da će sa nama čuvati bebu ceo dan.

Mnogi su podržali stav da mama ne bi trebalo da plati novu majicu, jer je bila upozorena da drži bebu nežnije. Međutim, neki su predložili da se majica opere kako bi se problem rešio.

 
Komentari (0)
Loading