"Moja porodica više ne koristi toalet PAPIR": Kada dođu gosti OVIM moraju da se obrišu, VIDEO koji je mnoge zgrozio!

Vesti 18.03.2023 14:00 0

Jedna mama je podelila mišljenja kod ljudi, jer dok se jedni groze, drugi je podržavaju

"Moja porodica više ne koristi toalet PAPIR": Kada dođu gosti OVIM moraju da se obrišu, VIDEO koji je mnoge zgrozio!

Printscreen/TikTok

Jasno je da kada su teška vremena, dolaze i novi načini štednje. Ipak, da li i u tom slučaju treba imati granicu i normu normalnog, ili je u takvim situacijama sve dozvoljeno, pitanje je..

Šenon Rouz u videu na TikTok je rekla da ona i njena porodica više ne koriste wc papir i šokirala mnoge. 

- Od klasičnog WC papira me jeza hvata, muka mi je od njega. Mislim da je običan toalet papir odvratan. Raspada se i zalepi... Uf... grozno. Radije bih vodu i krpu. Osećam da smo ovako čistiji tamo dole - dodala je.

Takođe, otkrila je da sama izrađuje višekratni WC papir od komadića flanela koji samo porubi. Sama izrađuje i višekratne maramice od stare posteljine, tako da ni njih ne kupuju. I jedno i drugo nakon korišćenja stavi u mašinu za veš i opere s odećom koja se našla unutra.

Osim toga, odustala je i od jednokratnih higijenskih uložaka. Umesto njih, upotrebljava platnene jastučiće koje posle redovno pere.

- Zadovoljna sam i štedim dosta novca. Uz to, to je sjajno i za našu životnu sredinu - kaže Šenon.

Radoznali ljudi koji su pogledali njen video upitali su je da li i gostima daje pamučne krpe umesto papira, na šta je ona odgovorila:

- Da, uvek imamo običan toalet papir za goste. Imam sve za jednokratnu upotrebu za goste, samo mi to ne koristimo - odgovorila je ona.

I dok je mnogima ovo odličan potez, posebno zbog sve popularnijeg trenda #zerowaste koji promoviše stvaranje što manje otpada je moguće, drugi su komentarisali kako im je sve to previše gadljivo.

 

 

 

Komentari (0)
Loading