Britanska voditeljka izazvala ogroman gnev ŽENA: Izjavila je da su deca na svadbi apsolutno neprihvatljiva, rasprava se ne stišava

Vesti 11.02.2023 18:41 0

Nedavno je britanska TV voditeljka i manekenka Olivija Atvud u podkastu "Private Parts" rekla da bi, da može, "zabranila deci venčanja", a ova izjava izazvala je mnogo reakcija.

Britanska voditeljka izazvala ogroman gnev ŽENA: Izjavila je da su deca na svadbi apsolutno neprihvatljiva, rasprava se ne stišava

Shutterstock

„Kad vidim mladu sa detetom kako joj visi na haljini, dodiruje je prljavim malim rukama, pomislim, šta dođavola?“ rekla je Atvudd. „Ona nosi svilenu venčanicu Vere Vang, a klinac ostavlja prljave otiske prstiju po njoj? Ne dolazi u obzir" Takođe, voditeljka je uporedila dečiju galamu na svadbi sa zvucima iz „Parka iz doba jure”. „Rekla bih umukni“, našalila se, ali su je mnogi korisnici TikToka odmah osudili, tvrdeći da bi promenila stav da ima svoje dete.

"Ovo je veoma nepristojno!" napisala je jedna osoba. „Imam dva dečaka i oni će naravno biti sa mnom na mom venčanju, tako da su to moja deca. „Sačekaj da dobiješ decu, biće smešno gledati kako se menja način na koji razmišljaš“, rekao je drugi.

@jamielaing What Olivia Attwood thinks of Kids at Weddings . Episode of @Private Parts Podcast out tomorrow 🤣 #jamielaing #oliviaattwood ♬ original sound - jamie

 


Šta vredi skupa haljina koja nije okružena najvažnijim ljudima u životu“, prokomentarisao je jedan pratilac, ali je bilo i onih koji nisu smatrali da je voditeljka imala pogrešan stav. „Imam dete i nisam nimalo uživala kada sam morala da ga vodim na venčanje“, otkrila je jedna mama u komentarima. "To ne znači da ga ne volim." "Ja sam mama i slažem se", dodala je druga. "Unajmite dadilju i iznajmite hotelsku sobu u kojoj ćete ostaviti svoje dete. To će biti najbolji novac koji ćete ikada potrošiti."
Imam troje dece! Neću da ih vodim na venčanje!! Želim da se zabavim“, kratko i otvoreno je prokomentarisala druga mama, a prenosi NY Post.
 

 

 

Komentari (0)
Loading