Kad su njeni UNUCI u pitanju, jedna BAKA od ovog zahteva ne odustaje: Snaja je BESNA, kaže da čak razmišlja o RAZVODU

Vesti 05.05.2023 22:00 0

Mama Ejmi je objasnila da su ona i njen partner u srećnom braku deset godina, ali je njihovo neslaganje oko "maminih zahteva" počelo loše da utiče na njihovu vezu

baka i unuci

Shutterstock

Naime, mnogim roditeljima, bake i deke pomažu u čuvanju dece kada su na poslu jer to rade iz ljubavi. Međutim, Ejmi se požalila na svoju svekrvu, koju inače voli, nakon što je tražila novac da im čuva decu. Šokirana njenim zahtevom, žena nije ni znala šta da joj odgovori, ali misli da je to sumanuto, piše Miror.

- Muževljeva majka u penziji pitala nas je da li nam treba pomoć oko dece jer oboje radimo puno radno vreme. Zaista cenim njeno vreme, posvećenost i sve što radi. Osim što čuva decu, ona pere i sudove, kuva i čisti. Ali ne razumem kako se usudila da traži isplatu? Kako se usuđuje da traži novac za dragoceno vreme sa unucima? - napisala je mama u objavi na Redditu.

Dodala je i da je njena baka pazila na nju dok je bila mala, ne očekujući ništa zauzvrat, te da to, po njenom mišljenju, jednostavno nije u redu. Međutim, njen suprug se nije složio sa njenim mišljenjem i rekao joj je da će morati da izdvoje novac za nju jer će suprotno, morati da nađu dadilju.

Korisnici su više stali na stranu bake, i savetovali je da pokuša da postigne kompromis sa njom, ako im je ipak potrebna dadilja. - Možda je čula da ti treba dadilja pa je očekivala novac, mislim da nema loše namere - napisao je jedan korisnik. - Većina baka i deka ne očekuje novac da čuvaju svoje unuke, ali nema ništa loše u tome da ih platite. Ona vam sigurno ne bi naplatila isto kao dadilja – prokomentarisao je drugi.
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading