20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
09:24 Ispovesti "Dolaziću kad hoću da vidim MOJE dete!“: Jeziva izjava svekrve uznemirila trudnicu, rečenica koju je izgovorila ledi krv u žilama
15:31 Porodica Kad novac legne na račun, počinje spremanje: Baka koja već 10 godina naplaćuje božićni ručak deci i unucima, podigla cenu
15:40 Ispovesti Marija šokirala ceo komšiluk: "Tužila sam sinove od 40 i 42 godine jer neće da odu iz moje kuće!"
11:03 Ispovesti Najstarija žena na svetu (116) otkrila tajnu dugovečnosti: Jedno pravilo mi je produžilo život i donelo sreću
18:55 Ispovesti Izbacila sam svekrvu iz kuće i ne kajem se! Kad sam videla šta je uradila, proključala sam od besa!
14:29 Porodica Momak (31) je pozvao komšinicu (89) da živi sa njim: Iznenadićete se kada budete čuli šta je glavni razlog
20:57 Ispovesti Sin i snaja su mi slomili srce: Stalno čuvam unuke, a oni se nisu setili ni da mi čestitaju rođendan!
19:57 Dom i saveti Baka iz Čačka ima trik bolji nego najbolji kuvari iz restorana: Evo zašto njoj podvarak ispadne neverovatno ukusan, 1 trik je ključan
14:59 Ispovesti Baka Juliji je unuka slomila srce: „Dala sam joj celu ušteđevinu za svadbu, a ona me oterala u starački dom!“
10:28 Lepota i Moda Baka ima 91 godinu, a lice kao da joj je 50: Otkrila je svoj trik za kožu bez bora, košta samo 300 dinara!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac