16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
09:24 Ispovesti "Dolaziću kad hoću da vidim MOJE dete!“: Jeziva izjava svekrve uznemirila trudnicu, rečenica koju je izgovorila ledi krv u žilama
15:31 Porodica Kad novac legne na račun, počinje spremanje: Baka koja već 10 godina naplaćuje božićni ručak deci i unucima, podigla cenu
15:40 Ispovesti Marija šokirala ceo komšiluk: "Tužila sam sinove od 40 i 42 godine jer neće da odu iz moje kuće!"
11:03 Ispovesti Najstarija žena na svetu (116) otkrila tajnu dugovečnosti: Jedno pravilo mi je produžilo život i donelo sreću
18:55 Ispovesti Izbacila sam svekrvu iz kuće i ne kajem se! Kad sam videla šta je uradila, proključala sam od besa!
14:29 Porodica Momak (31) je pozvao komšinicu (89) da živi sa njim: Iznenadićete se kada budete čuli šta je glavni razlog
20:57 Ispovesti Sin i snaja su mi slomili srce: Stalno čuvam unuke, a oni se nisu setili ni da mi čestitaju rođendan!
19:57 Dom i saveti Baka iz Čačka ima trik bolji nego najbolji kuvari iz restorana: Evo zašto njoj podvarak ispadne neverovatno ukusan, 1 trik je ključan
14:59 Ispovesti Baka Juliji je unuka slomila srce: „Dala sam joj celu ušteđevinu za svadbu, a ona me oterala u starački dom!“
10:21 Poznati Monah je zbog naše glumice skinuo mantiju, dobili sina — a onda ga ostavila: Isto je dočekalo i drugog, a ona otišla dalje
09:28 Dom i saveti Slavski pokloni koje odmah treba baciti: Naše bake su verovale da izazivaju nesreću i porodične svađe!
09:01 Poznati Zašto je Kim Kardašijan promenila ime? Najzad otkrila dugo čuvanu tajnu, razlog je bizaran!
08:30 Zdravlje Jedete 1 jaje dnevno? Eksperti otkrivaju šta se dešava sa vašim holesterolom, ljudi često nisu svesni
08:01 Porodica Sve vam je obećao i ništa: Evo zašto muškarci odjednom nestanu bez upozorenja, razlog će vas šokirati