12:38 Ispovesti Tara izlazi sa frajerima koji su mlađi od njenih sinova: "Super su momci, ali jedino mi ovo smeta"
21:01 Ispovesti Bakica (94) izašla na dejt, pa se požalila: "Evo šta je hteo od mene, odmah sam sam mu dala šut kartu"
11:27 Ispovesti Bolje barata volanom, nego varjačom: Budimka iz Kladova u osmoj deceniji svaki dan traktorom prevozi robu do pijace, "muka me naterala"
15:47 Ispovesti Ima 66 godina, svi misle da joj je unuka mlađa sestra: Prilaze joj momci od 18 godina i evo šta joj nude
21:29 Ispovesti Zabranjeno učešće starijima od 28 godina, a ona ima ,,malo" više: Baka se prijavila za Mis Univerzuma i sve iznenadila rezultatom
14:26 Ispovesti Dan počinjem sa čašicom rakije i šoljom kafe i tako svako jutro: Mirjana u 98 -oj živi sama u selu i kaže da 10 godina nije videla doktora
11:29 Lepota i Moda Baka postala devojka: Unuk joj priredio iznenađenje iz snova, nikad nije izgledala lepše, a ni mlađe!
20:47 Ispovesti Baka Jelica iz Niša pliva i roni sa 86 godina! “Svakog dana imam 10 stvari u planu koje ću da uradim”
20:28 Porodica Imam 5 razloga zašto baba i deda ne treba da čuvaju decu: Prave grešku koja više nikada ne može da se ispravi
19:57 Ispovesti Preko noći postala internet senzacija: Zbog onog što je posvetila baki ceo svet joj aplaudira
20:01 Porodica Mira iz Loznice ima 98 godina: Nikada nije bila bolesna, a svako jutro "drmne" čašicu ovoga
17:08 Ispovesti Ovo će vas raspilaviti: Presladak snimak bake od 96 godina i njenog koker španijela oduševio ljude na internetu
18:52 Porodica Deluju kao da im je stalo, a zapravo su vukovi u jagnjećoj koži: Tri crvene zastavice da ste naletele na pogrešnog muškarca
18:26 Poznati Utehu je pronašla u ovoj osobi, a nije u pitanju njen muž: Evo kome je Kejt pohrlila nakon opake dijagnoze, Vilijam pao u drugi plan
18:02 Lepota i Moda Crna haljina kakvu još niste videli: Prozirna i lepršava kao iz bajke, a grudi pridržavaju samo 2 sitnice
17:39 Dom i saveti Stavite pastu za zube u zamrzivač i rešite problem! To je najbolji način za čišćenje jednog predmeta iz kuhinje
17:15 Porodica Ko donese ovaj predmet u kuću, uneo je zlo: To je mali đavo, veruje se da privlačI nesreću I bedu
16:51 Lepota i Moda Nema bolje frizure za ženu u 40-im, prelaka za održavanje: Čim je osušite već je stilizovana, još ako malo prođete četkom, bude ludilo