Majka petogodišnju ćerku OFARBALA u plavu boju: Ona tvrdi da je OVO razlog a komentari će vas tek IZNENADITI

Vesti 12.10.2022 14:00 0

Ova žena smatra da je najkul mama na svetu, kako sama sebe naziva.

Majka petogodišnju ćerku OFARBALA u plavu boju: Ona tvrdi da je OVO razlog a komentari će vas tek IZNENADITI

Printscreen/Instagram

Ova žena smatra da je najkul mama na svetu, kako sama sebe naziva. Majka Demi je izazvala veliku pometnju na društvenim mrežama nakon što je podelila da je njena ćerka  Mod (5) jedan dan izostala iz škole kako bi otišla kod frizera na farbanje.

Ona je videu podeljenom na TikToku otkrila kako ju je Mod pitala može li da izblajha svoju prirodno smeđu kosu kako bi je kasnije mogla obojiti u pink. Demi je pristala i odmah nakon toga je zakazala termin kod frizera.

 

 

Mod je izgledala kao da uživa u salonu, gde je pomagala u mešanju boje i uživala ​​u grickalicama dok joj je kosa upijala boju.

 

 

Devojčica je jedva čekala da vidi svoj novi izgled, a nakon što su joj skinuli foliju iz kose počela je da tapše.

- Toliko se uzbudila čim je videla koliko je plava -objasnila je Demi, koja je tog dana odlučila da napravi svetle pramenove kako bi se njena i ćerkina kosa slagale.

 

 

Ono što je bilo iznenađujuće jeste da su komentari bili uglavnom pozitivni,  iako je bilo i onih koji su napisali da je farba puna hemikalija i da je dete još malo za tako nešto.

- Sviđa mi se ovo! Osećam kao da je jedina kreativna stvar koju roditelji dozvoljavaju svojoj deci, kada je u pitanju kosa ,šišanje! Farbanje je tako zabavno! Kosa raste- glasio je jedan od komentara. 

 

 

- Ne morate se slagati s mojom odlukom, to je u redu. Ali čim počnu prozivke ili posramljivanje mame zbog jedne odluke s kojom se ne slažete, tu ću tome stati na kraj - rekla je.

Ona je navela kako je njena ćerka videla kako njena drugarica ima ljubičastu kosu i da želi istu. Objasnila joj je da kosa mora dosta svetlija da bude kako bi došla do ljubičaste, pa su se tako i odlučile prvobitno za plavu boju.

Komentari su bili podeljeni, a šta vi mislite o ovoj situaciji? 

 

 

 

Komentari (0)
Loading