Majka podelila JEZIVU fotografiju devojčice i poslala UPOZORENJE svim RODITELJIMA: Usta su joj bila puna RANA zbog stvari koje praktikuje većina roditelja

Vesti 23.06.2022 21:20 1

Majka je podelila zaprepašćujuće fotografiju svoje dvadesetjednomesečne devojčice, koju je poljubila odrasla osoba i prenela joj virus

Majka podelila JEZIVU fotografiju devojčice i poslala UPOZORENJE svim RODITELJIMA: Usta su joj bila puna RANA zbog stvari koje praktikuje većina roditelja

Shutterstock

 

Naime, Lia Grin je rekla da je njenu ćerku u usne poljubila odrasla osoba, koja je na nju prenela virus, na fotografijama se vidi uplakana devojčica sa ranama na usnama, unutrašnjoj strani usana i jezika.

"Slušajte i naučite iz mog iskustva iz prve ruke zašto ne treba da ljubite bebe/decu, posebno ako nisu vaša!!! Kada je Sejdi imala oko 21 mesec, odrasla osoba ju je poljubila u usne i prenela joj užasan virus herpesa. Dobila je dve male tačke na usnama, a zatim je dobila i visuku temperaturu od 39 stepeni. U roku od nekoliko sati fleke su se širile po njenom licu, a u ustima su se formirale bele mrlje, koje su se pretvorile u ovu groznu bolest koja je bila posebno raširena iza njenih zubića.

Majka tvrdi da bi najmanji dodir tih bolnih rana doveo do krvarenja i ona bi vrisnula od muke.

"To je značilo da nije mogla da jede ili pije, što je dovelo do gubitka težine i dehidracije. Bila je apsolutno jadna i držala se za moj kuk četiri dana uzastopno! Sam pokušaj da je spustim naterao bi je da vrišti! Otišli ​​smo kod doktora da uzmemo kremu za fleke na njenim usnama, ali je zaista bilo potrebno mnogo vremena da prođu. Biti prvi put roditelji i videti svoje dete u tolikom bolu bilo je užasno. To su bile veoma duge tri nedelje, pa se nadam da ću moći da pomognem ljudima širenjem svesti! Molim vas, molim vas, molim vas, NE ljubite i ne dozvolite bilo kome da ljubi vaše bebe. Nije važno ko su ili to što mislite da će da budu uvređeni. Povredite njihova osećanja i čuvajte svoje bebe!"

Virus herpesa

Herpes simpleks virus, koji uzrokuje i herpes i čireve kod odraslih, veoma je zarazan, širi se bliskim kontaktom, kao što je ljubljenje, i može da se prenese kroz zajedničke predmete kao što je pribor za jelo.

"Zarazni ste od trenutka kada prvi put osetite peckanje ili druge znake čireve na ustima do momenta kada je herpes potpuno zalečen. Potrebno je vreme da se zaleči i veoma je zarazan, posebno kada plikovi puknu. Kod odraslih, virus herpesa se takođe prenosi oralnim intimnim odnosom. Kada dete prvi put dobije herpes, plikovi mogu da se šire kroz usta i desni. Mogu da imaju groznicu, bol u grlu, razdražljivost i curenje iz nosa. Virus Herpes ostaje u telu do kraja života, izazivajući ponavljajuće napade. Ali mnogi ljudi žive sa tim bez ikakvih simptoma. Može da bude opasan posebno za novorođenčad jer tek treba da izgrade imuni sistem. Beba je najviše izložena riziku od infekcije herpesom u prve četiri nedelje nakon rođenja. Ne bi trebalo da ljubite bebu ako imate herpes da biste smanjili rizik od širenja infekcije", naveo je NHS, prenosi "The Sun".

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Loma
24.06.2022 04:52

Pa to samo kod bolesnih Amera i Engleza, ljube decu u usta. Bolesnici najodvratniji