Ovaj TEST otkriva SKRIVENU stranu vaše LIČNOSTI: Prvo što vidite na SLICI ukazuje na vašu TRAUMU najveću

Vesti 26.02.2023 12:26 1

Upoznajte skrivenu stranu svoje ličnosti

Ovaj TEST otkriva SKRIVENU stranu vaše LIČNOSTI: Prvo što vidite na SLICI ukazuje na vašu TRAUMU najveću

Printscreen/Facebook

 

Ova optička iluzija pomoći će vam da saznate šta je to ili da utvrdite da li je istina da zaista može da otkrije našu ličnost. Ono što prvo vidite na ovoj slici otkriće vaš najveći ljubavni strah.

Ako ste prvo videli muško lice, to znači da vi živite u sadašnjosti i jedva se zadržavate na negativnim iskustvima iz prošlosti. Živite za trenutak jer je to, po vašem mišljenju, jedini način da se osećate slobodno. Ipak, plašite se da pokažete svoje emocije. Zatvarate se u sebe, to može da napravi veliku distancu između partnera i vas.

Ako ste uočili dečaka, verovatno ste u duši vesela osoba i volite da budete u blizini ljudi. Ne volite da ste u centru pažnje, ali takođe ne možete da se ne pridružite ekipi i budete druželjubivi. Ipak, ono što krijete u vezama je strah od odrastanja. Ono čega se najviše plašite, jeste da osetite da vam osoba koju volite više nije potrebna.

Ako vidite platno na kom dečak slika, to znači da volite svog partnera, ali da ne želite uvek da provodite vreme sa njim. Ponekad ste srećniji ako ostanete kod kuće i razmenite nekoliko poruka. Ono što krijete u vezama je vaša intenzivna potreba za vremenom za sebe, zbog čega se osećate odmorno. Plašite se da to priznate partneru, jer se vodite teorijom da će nastati problem.

Ako ste videli dve kolibe, vi ste osetljivi. Nemate problem da pokažete svoja osećanja, ali ono što krijete u odnosima je direktan sukob. Ne volite primedbe, čak i ako je to konstruktivna kritika, pa se samim tim najviše plašite da čujete to od partnera.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Ja
17.06.2022 21:28

Nista od navedenog