Da li je ovo najbolji i najluđi POSAO na celom svetu? Zbog LENJOSTI roditelja, ona zaradi više od 100 HILJADA evra godišnje, a ne pomeri se iz FOTELJE!

Vesti 13.04.2022 11:26 0

Mi nismo ni pomislili da ova profesija postoji, ali u savremenom svetu je sve moguće

Da li je ovo najbolji i najluđi POSAO na celom svetu? Zbog LENJOSTI roditelja, ona zaradi više od 100 HILJADA evra godišnje, a ne pomeri se iz FOTELJE!

Printscreen/Instagram

Tako Amerikanka Tejlor A. Hemfri (33) radi kao profesionalna kreatorka imena za decu. Ona je pomogla roditeljima da pronađu idealno ime za više od 100 beba u 2020. godini, zaradivši tako više od 150.000 dolara. Fascinantno je da joj neki uspaničeni roditelji plate i 10.000 dolara za uslugu kako bi im Tejlor pomogla da se odluče.

- Ako pogledate najpopularnija imena za bebe, to je tako izdajnički znak naših kulturnih vrednosti i težnji - rekla je Tejlor za New York Post.

Preduzetnica iz Nju Jorka, koja inače nema decu, sebe promoviše kao strastvenu spisateljicu i pripovedačicu koja je "vešta u brendiranju, marketingu i društvenim medijima'.

Bivša studentkinja Univerziteta u Nju Jorku je radila na spajanju parova i prikupljala novac za razne akcije i bila organizator proslava. 

Međutim, Tejlor je rekla da je oduvek bila opsednuta imenima za bebe i da je konačno pronašla svoj pravi poziv kada je 2015. osnovala svoj posao 'What's In a Baby Name'.

Zavisno od toga koliko budući roditelji plaćaju, njene usluge počinju telefonsim pozivom, a zatim istražuje stara porodična imena.

Nedavno je inovativna poduzetnica odabrala ime za bebu Parks roditeljima koji su se prvi put poljubili u gradu Parker.

U međuvremenu, ona je takođe savetovala zabrinutu majku koja je razmišljala o promeni imena svoje ćerke - Isla - jer se ono stalno pogrešno izgovaralo. Plaćena je jer je rekla mami da se drži škotskog imena.

Tejlor takođe vodi popularni TikTok račun, gde često nudi besplatne savete.

Preduzetnica je rekla da joj se često obraćaju roditelji koji dobijaju treće ili četvrto dete i očito su ostali bez ideja za imena.

U nedavnom videu na TikToku, Tejlor je savetovala mamu koja čeka treću bebu i treba joj ime koje bi bilo u skladu s imenima njena dva starija sina, Emeta i Milera.

Najbolji odabiri koje je ponudila ženi su bili: Grejdi, Vilson, Vejlon i Flečer.

Iako bi neki mogli da optuže parove za lenjost zato što nekome plaćaju da imenuje njihovo dete, Hemfri insistira da su roditelji koji plaćaju jednostavno perfekcionisti.

A ako se ipak ne odluče na imena koja je ponudila kaže da bebe često imaju dva imena, od kojih je srednje njen izbor. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading