Nataša iz Požarevca je zvezda u INDIJI: Udala se za NAJBOGATIJEG sportistu, glumi u najpoznatijim FILMOVIMA i živi kao KRALJICA

J.V. Vesti 19.04.2023 13:08 0

Nataša Stanković iz Požarevca otišla je 2012. u Indiju da bi ispunila svoj san

Nataša iz Požarevca je zvezda u INDIJI: Udala se za NAJBOGATIJEG sportistu, glumi u najpoznatijim FILMOVIMA i živi kao KRALJICA

Printscreen/Instagram

Sprkinja je počela je da radi kao model za razne poznate brendove i tako je počela da postaje popularna. 

Ubrzo, 2013. pojavila se u bolivudskoj političkoj drami "Satyagraha". Ova uloga otvorila je Nataši vrata indijskog šoubiznisa, te je nakon toga učestvovala u njihovom rijaliti šou "Bigg Boss", te u njihovoj verziji šoua "Ples sa poznatima".

 

 

Nataša se zabavljala godinama sa televizijskim glumcem Alajem Gonijem. Ipak, stvari među njima nisu išle, pa se par razišao.

 

 

Ubrzo je upozbala najbohatijeg igrača krijeta Hardika Pandja, čije se trenutna vrednost procenjuje se na 1.500.000 dolara. Fanovi su ludi za njim, kao i za kriketom - mahom zbog njega. Stoji iza velikih pobeda koje je Indija postigla u poslednje vreme i imao je važnu ulogu kao član nacionalnog tima Indije.

 

 

Našaša i Hardik imaju sina Agastja, a veoma često dele zajedničke fotografije i snimke, koji jasno pokazuju da uživaju u ljubavi, ali i luksuznom životu.

Inače, zanimljivo je da je Nataša učestvovala i u spotu za pesmu "Gili Gili" MC Stojana u avgustu prošle godine.

 

Komentari (0)
Loading