Psiholog rešava večitu misteriju: Svi muškarci u vezi žele jedno, ali većina to nikad ne bi priznala!

Vesti 28.10.2024 17:50 0

Svi žele da otkriju tajnu uspešnih veza, a ovo je jedna od njih, tvrdi psiholog.

psiholog

Printscreen/TikTok

Psiholog Ester Sarfati tvrdi da je rešila jednu od najvećih misterija i da ima odgovor na pitanje šta muškarci zapravo žele u vezi. To bi mogao biti ključ za srećnu vezu, kaže Ester čije savete na Tik Toku prati više od milion ljudi!

Muškarci žele samo jednu stvar

Psiholog je objavila na Tik Toku video u kome tvrdi da će svi muškarci, ako su potpuno iskreni, na pitanje što im zaista treba, dati isti odgovor. Prema njoj, to je intimnost, a to ne mora nužno da znači sek*ualnu intimnost, kako su mnogi možda automatski pomislili. „Vrsta intimnosti koju žele podrazumeva bliskost s partnerkom, sposobnost da s njom podele svoje najdublje strahove, nesigurnosti i neuspehe, a da se i dalje osećaju prihvaćenim“, tvrdi ona.

 

 

„To je tako istinito“

Ona veruje da to proizlazi iz činjenice da većina muškaraca oseća pritisak društva i očekivanje da uvek moraju biti uspešni i rešavati probleme. Rezultat toga je njihov san da se vrate kući ženi koja im pruža osećaj mira i prihvaćenosti za kojima čeznu. Ako je suditi prema komentarima ispod objave, s ovom teorijom se slažu mnogi. „Napokon, neko ko razume“, napisao je jedan muškarac, dok je jedna žena dodala: „To je tako istinito! Moj dečko mi govori sve. Bio je dovoljno hrabar da podeli sa mnom svoje najdublje želje, najveće strahove i nesigurnosti, a ja sam ga prihvatila takvog kakav jeste. I mnogo smo srećni!“

.

Video:

 

 

.

 

Komentari (0)
Loading