Baka (94) navela 8 razloga zašto je "šutnula" svog dečka: "Nikome ne dozvoljavam da mi ovo govori!"

Tatjana Badarević Vesti 19.10.2024 11:23 0

Bakica Lillian Droniak je bez dlake na jeziku nabrojala osam crvenih zastavica zbog kojih je ostavila dečka

baka Lilian

Printscreen/Instagram

Baka Lillian Droniak (94) iz Konektikata u SAD-u, koja je poznata i kao Grandma D, otkrila je razloge zašto je šutnula svog dečka te je poručila "recite svojim dedama da sam opet 'na tržištu'", piše Daily Star.

Ona je bez dlake na jeziku nabrojala osam crvenih zastavica zbog kojih je ostavila dečka. Kap koja joj je prelila čašu bila je kada joj je rekao da "ćuti".

"Niko mi ne govori da ćutim! Nemoj dopustiti da ti muškarac ikada kaže da ćutiš jer to nije lepo. On je u horoskopu Lav, trebala sam znati. On je, takođe, loš vozač i skoro sam poginula, pa neću sesti u auto s njim više.", objasnila je.

 

 

Lillian je dodala da je njen bivši dečko imao i loš ukus u muzici. "On nije ni znao za Tejlor Svift". Njoj se nije sviđalo ni to što je bio izbirljiv u jelu. "Nisam mogla nigde da ga povedem", rekla je.

Takođe je rekla da je njen bivši bio "previše blizak" sa svojom bivšom partnerkom te da joj "nikad" nije rekao da izgleda dobro. "Uvek izgledam dobro", rekla je samouvereno.

"Njegov krevet nije imao uzglavlje. Možete li u to da poverujete? Odrastao čovek", istakla je bakica.

 

 

"Bila sam bolja od njega i tu se ništa ne može", otkrila je.

Lillian se pratiocima na Instagramu javila nekoliko nedelja nakon raskida te je otkrila da "živi boljim životom sada kada je sama".

"Ovo je moja odeća nakon što sam ostavila dečka. Sezona je šutiranja! Bolje je biti sam. Nikada nisam izgledala lepše", rekla je.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading