Ana se razvela, ali muža nije mogla da zaboravi: Njihova ljubav se ubrzo ponovo rasplamsala

Vesti 17.10.2024 18:41 0

Izgleda da je trebalo da se razvedemo kako bismo sazreli i izgradili čvršću vezu, kaže Ana.

ana

Printscreen/Facebook

Mnogi smatraju da je razvod kraj partnerskog odnosa, ali jedna žena tvrdi da je upravo razvod bio ključni korak za spas njenog odnosa sa suprugom. Ana Verma i Robert Durant zaljubili su se na prvi pogled dok su bili na odmoru na Ibici, a kasnije su se i venčali. Međutim, posle dve godine braka, Ana je, suočena s postporođajnom depresijom, zatražila razvod.

Shvatila da ne može bez muža

Uprkos pokušajima da nastavi dalje, Ana nije mogla da prestane da misli na Roberta, a njihova ljubav se ubrzo ponovno rasplamsala. Danas su ponovno zajedno i srećniji nego ikada, ali Ana odbija da se ponovo venčaju. „Ne želim ponovo da se udajem, jer mi više ne treba ta potvrda braka“, izjavila je za "Dejli Mejl". „Pritisak koji brak donosi i očekivanja drugih doprineli su njegovom raspadu“, dodala je. Razvod je opisala kao vreme koje ju je prisililo da se suoči sa svojim osećanjima.

Nakon što je pokušala da krene dalje, često je razmišljala kako bi volela da osoba s kojom izlazi bude Robert, što joj je pomoglo da shvati da njihova veza nije nešto što može lako da pusti. „Trebalo je da se razvedemo kako bismo izlečili sebe i izgradili jaču vezu“, priznala je.

ana

Printscreen/Facebook

 

Razvodu je doprinela njena depresija

Razvod je, u velikoj meri, bio podstaknut Aninim emotivnim izazovima nakon rođenja prvog deteta 2018. godine. Počela je da oseća ogorčenost prema sebi i Robertu, a kombinacija tuge i niskog samopouzdanja dodatno ih je udaljila. „Na početku naš brak se činio idealnim“, objasnila je Ana, „ali ubrzo su se pojavila osećanja nesigurnosti i straha od napuštanja“. Svađe su postajale sve češće, pa su odlučili da svako krene svojim putem. Ana se borila s izazovima roditeljstva, pa je potražila pomoć terapeuta i dobila dijagnozu postporođajne depresije. Kako su osećanja krivice rasla, ponovo je stupila u kontakt s Robertom, želeći da se iskupi.

ana

Printscreen/Facebook

 

Pomirili se posle dve godine

Dve godine nakon razvoda, odlučili su ponovo da budu zajedno – ovog puta bez prstena. „Robert i ja smo shvatili da između nas još uvek postoji snažna veza i odlučili smo ponovo da pokušamo“, rekla je Ana. Iako ne dele potpuno iste stavove o braku, sada znaju kako da se nose sa svojim emocijama i postave granice kada je to potrebno. „Ne želim da se ponovo venčamo. Brinem da bi se negativna osećanja mogla vratiti i zato to za sada izbegavamo“, kaže Ana.

Otkad su se pomirili, dobili su drugo dete. Ana zaključuje: „Naučili smo koliko je važno da budemo iskreni jedno prema drugom i rešavamo probleme čim se pojave. Ali, najvažnije od svega je to što smo naučili da jedno drugom i našoj vezi damo prioritet“.

.

Video:

 

@najzena.rs Svekrva me razbesnela pred porođaj! Evo šta je htela da uradi! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading