Savršene pantalone za jesen: Marta Stjuart izgleda nikad mlađe pozirajući u njima, boja se lako kombinuje i pristaje svim ženama!

Vesti 31.08.2024 12:32 0

Možda ste u jednom trenutku razmišljali da ih spakujete kako biste napravili mesta za jesenji teksas, ali Marta Stjuart će vas ubediti da to ne radite

Marta

JAMES ATOA / UPI / Profimedia

Opuštene platnene kargo pantalone bile su stil koje su mnoge žene obožavale ovog leta.

Ako mrzite da nosite šorts, ali odbijate i da nosite farmerke kada je temperatura iznad 20 stepeni, kargo pantalone su spas jer nude komfor tokom vrelih dana.

Možda ste u jednom trenutku razmišljali da ih spakujete kako biste napravili mesta za jesenji teksas, ali Marta Stjuart će vas ubediti da to ne radite.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Marta, koja je savladala praktično, ali i elegantno oblačenje, nosila je opuštene kargo pantalone, koje su nosile i Opra i Tejlor Svift, u bledoj kaki boji sa odgovarajućom majicom koja joj je padala tik iznad zglobova. Odmah znate da je ova šik i udobna odeća jedina stvar koju ćete nositi tokom jeseni.

Zvezda se nedavno pojavila na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine noseći metalik patike zlatne boje  Patike su se savršeno ukopile uz njen potpuno beli izgled.

Martine metalik patike su verovatno najudobniji način da poboljšate svakodnevni izgled, bilo da nosite farmerke i majice ili široke maksi haljine.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Moderne cipele su uvek način da dosadnu odeću učinite zanimljivom – to je proveren trik u koji se mnogi kunu, pa tako poznate ličnosti.

Metalik cipele su u trendu od prošle godine, kada su zvezde poput Stjuartove počele da nose patike umesto neudobnih štikli.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading