Nikol Kidman bira udobno i moderno: Ako su vam dosadile crne i braon cipele, ova boja ide uz sve, a noge vas sigurno neće boleti!

Vesti 05.08.2024 12:27 0

Poznata glumica Nikol Kidman je prošetala na Olimpijskim igrama u hit obući.

nikol kidman

Profimedia

Glumica Nikol Kidman na Olimpijskim igrama privlači pažnju svojim odevnnim kombinacijama, a mnogi kažu da zaslužuje zlatnu medalju za modu. To je dokazala u ovog puta, kada je obula baletanke koje su efektno osvežile njen nenametljiv stajling.

Baletanke kao detalj

Nikol je u Parizu sa celom porodicom, a za finale ženske gimnastike na Olimpijskim igrama je došla u bež bluzi s karnerima, koju je iskombinovala sa farmericama do članaka ravnih nogavica i baletankama bordo boje s okruglim vrhom koje su trenutni hit i mogu se razni modeli videti na poznatim damama, kao i na modnim ikonama na društvenim mrežama.

nikol kidman

Profimedia

 

Nijanse crvene, posebno boja višanja, uočene su na više modnih revija tokom sezone jesen 2024, a mnogi brendovi su prihvatili ovaj trend. Nikol je pokazala da mogu da se nose i uz farmerke na sportskom događaju, ali odlično idu i uz elegantne poslovne kombinacije.

nikol kidman

Profimedia

 

Bordo boja je hit jeseni

Bordo baletanke se mogu kupiti i kod nas, i to već za nekoliko hiljada dinara. Modeli su razni, kao i materijali, od tekstila i pliša do kože, pa možete izabrati onaj koji vama najviše odgovara. Nikol je pokazala da su bordo baletanke idealan komad da se upotpuni neutralna odeća, koju će osvežiti. Inače, crvema boja je dominantna za jesenju sezonu i nalazi se u gotovo svakoj kolekciji.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading