Baka u patikama: Marta Stjuart izgleda mladoliko zahvaljujući modelu o koji se otimaju žene širom sveta, sijaju kao zvezde!

Vesti 10.08.2024 18:04 0

Metalik cipele su u trendu od prošle godine, kada su zvezde poput Stjuartove počele da nose patike umesto neudobnih štikli

Marta

Kristin Callahan / Everett / Profimedia

Moderne cipele su uvek način da dosadnu odeću učinite zanimljivom – to je proveren trik u koji se mnogi kunu, pa tako poznate ličnosti.

U stvari, postoji jedan trend, kojem se zvezde vraćaju, a Marta Stjuart je upravo dokazala da može biti i neverovatno praktičan.

Metalik cipele su u trendu od prošle godine, kada su zvezde poput Stjuartove počele da nose patike umesto neudobnih štikli.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Postale su svakodnevnica kada su Džejn Fonda i Kejti Holms ovog leta obule srebrne baletanke, ali Stjuartova je učinila trend još udobnijim kada se sa svojim metalik patikama zlatne boje pojavila na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. Patike su se savršeno ukopile uz njen potpuno beli izgled.

Martine metalik patike su verovatno najudobniji način da poboljšate svakodnevni izgled, bilo da nosite farmerke i majice ili široke maksi haljine, navodi InStyle.

Marta je naša večna modna inspiracija, te u prilogu izdvajamo nekoliko njenih najboljih autfita.

Ženstvena košulja

Marta Stjuart zna kako da svaku situaciju učini svečanom.

Zvezda je ove sedmice podelila kratak video na Instagramu u kome je promovisala svoju ,,Strawberry Ombre" tortu za Dan majki. Pored lepršavih slojeva ružičaste torte i bogate glazure,  Stjuartina ženstvena košulja je takođe privukla veliku pažnju.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Njena lagana i prozračna ružičasta košulja je slična onima koje smo uočili na Tejlor Svift, Kejti Holms i drugim  poznatim ličnostima kada su temperature počele da rastu.

Teksas i bele pantalone

Stjuartova je ranije ove godine nosila lagane pantalone ravnih nogavica u nedavnoj objavi na Instagramu. 

Nosila je kratki model sa velikom plavom košuljom od teksasa i patikama. Njen autfit je istovremeno bio ležeran i kul. Ona nije jedina obožavateljka belih farmerki sa ravnim nogavicama: Riz Viterspun ih je takođe nosila nedavno. 

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Stjuartova je dugo bila ljubiteljka belih pantalona. Nosila ih je uz veliki beli sako i pleteni top za modni događaj 2022. godine, a takođe i u objavi na Instagramu prošle godine dok je putovala po Italiji. 

Heklana haljina

Marta Stjuart je otišla u Las Vegas u heklanoj haljini i podsetila nas zašto se ovaj modni komad mora poneti na svaki odmor. 

Kuvarica (82) je objavila sliku u haljini na svom Instagramu 7. juna. Haljina je nosila potpis dizajnera Brunelija Kućinelija.

Iako je Marta nosila svoju haljinu u pustinji, heklana haljina je takođe idealan dodatak za plažu ili bazen.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Ove lagane haljine možete da nosite preko kupaćeg kostima na putu do vode. Rupice omogućavaju da se vaš kostim i koža osuše nakon plivanja.

Prava heklana haljina može da vas pokrije na odmoru pored mora, na krstarenju, na muzičkom festivalu ili tokom običnog dana sa decom na bazenu.

Možete ga nositi i preko slip haljine tokom večernjeg izlaska.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading