Beli kompleti su hit sezone: Opra Vinfri ne skida ovaj model, detalj na gornjem delu je pun pogodak!

Vesti 30.08.2024 13:27 0

Ona je dugogodišnji obožavatelj dvodelnih kompleta

Opra

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odgovarajući kompleti su komadi koji će biti popularni ove jeseni jer su uvek udobni i nikada ne morate da razmišljate šta ćete da obučete. A Opra se upravo pohvalila neverovatnom kombinacijom. 

Zvezda je primećena u beloj trenerci sa prugama dok je bila u Njujorku. Ona je dugogodišnji obožavatelj dvodelnih kompleta, kao i Marta Stjuart, Dženifer Lopez i bezbroj drugih poznatih ličnosti, ali ova je privukla pažnju fanova jer je imala jaknu sa rajfešlusom i lepršave pantalone sa širokim nogavicama.

 

 

Jakne su idealan komad za prelazni period jer nikad ne znate kada će toplo rano jesenje vreme postati sveže. Osim toga, pantalone širokih nogavica pružaju pokrivenost koja vam je potrebna, a vaše noge izgledaju lepo i mogu da dišu zahvaljujući opuštenoj silueti. Izgleda da su patike sa platformom i udobne i elegantne.

Podsećamo, Opra Vinfri je početkom leta bila u centru pažnje dok je prisustvovala konferenciji ,,Sun Valley" u upečatljivom monohromatskom autfitu.

Odeća se sastojala od bele bluze, belih pantalona, belih patika i odgovarajuće bele torbe. Vinfri je bila u društvu njene doživotne najbolje prijateljice, Gejl King, i voditelja CNN-a Erin Barnet i Vana Džonsa.

Opra je na konferenciji ,,Sun Valley", prestižnom godišnjem skupu koji je decenijama bio glavna tema u poslovnom i medijskom svetu. Ova konferencija koja se tradicionalno održava nedelju dana posle 4. jula, privlači neke od najmoćnijih i najuticajnijih ličnosti iz različitih industrija.

Među učesnicima su najviši rukovodioci, tehnološki giganti, medijski moguli, pa čak i politički lideri, što ga čini središtem umrežavanja i sklapanja poslova. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading