Cela Srbija je volela ovu emisiju: Održala je modne lekcije koje i danas pamtimo, a sada se ponovo vraća na male ekrane!

Vesti 27.08.2024 17:48 0

Rekli su da će slaviti stil i svačiji jedinstven pristup modi...

Stejsi

Printscreen/Youtube/TLC

Deceniju nakon što je emisija ,,What Not to Wear" (srp. ,,Šta ne treba obući") emitovala svoju poslednju epizodu, a svet ostao bez komičnog stila i modnog stila voditeljka Stejsi London i Klintona Kelija, njih dvoje dvoje su najavili da će se ponovo okupiti u okviru nove emisije, ,,Wear Whatever The F You Want" (srp. ,,Nosi šta ti se nosi") .

Deadline izveštava da će emisija imati osam epizoda u kojima će dinamični duo transformisati potpuno novu grupu ljudi.

Lauren Anderson, šef odeljenja za inovacije brendova i sadržaja u Amazon MGM Studios-u, je rekla u izjavi da London i Keli korisnicima Prime Video-a „donose svežu, zabavnu i smislenu novu seriju, ispunjenu stručnošću i inspiracijom; hemijom i toplinom; i, naravno, njihovim zavidnim stilom“.

London i Keli su istakli da emisija neće biti kopija njihove obožavane emisije. Oni su pojasnili da će se nova emisija fokusirati na lični stil i na to da svi uključeni ostvare svoje životne ciljeve. Rekli su da će slaviti stil i svačiji jedinstven pristup modi, umesto da daju listu pravila kao što su radili u prvobitnoj verziji emisije.

„Svet se mnogo promenio od kada je „What Not to Wear“ tek krenula da se emituje, ali na sreću, i mi smo se promenili. Sada nemamo nikakvu želju da govorimo ljudima šta da rade, na osnovu društvenih normi – jer više nema normi“, dodali su Keli i London. „Međutim, stil je i dalje važan oblik komunikacije i mi smo uzbuđeni što možemo pokazati novim klijentima kako da svoje lične poruke usklade sa životnim ciljevima. Vreme je da proslavimo individualni stil, a ne da ga propisujemo."

Tokom pojavljivanja u emisiji Today, Stejsi je rekla da prisustvo u emisiji nije bilo tako lako kao što je izgledalo.

„Kada malo odrasteš, a zajedno smo odrasli na televiziji, shvatiš da je postojao veliki ponos sa kojim niko od nas nije bio spreman da se bori“, rekla je ona.

Keli je 2017. godine objasnio u svojoj knjizi ,,Mrzim sve osim tebe" da je „ili obožavao [Stejsi] ili ju je prezirao, i nikada nje bilo zlatne sredine“.

 

 

„Ne mislim da je ono što je napisao bilo bez razloga“, rekla je London za Today. „Ono što me je više uznemirilo bilo je to što je to bilo javno, onda je publici koja je mislila da smo najbolji prijatelji (neki su čak mislili da smo u braku) razbijena ta iluzija.

„Pomislio sam:„ Možemo li to ostaviti iza nas? Hajde da razgovaramo o tome“, rekao je Klinton o situaciji (i pomirenju) uoči njihove ponovne turneje 2023. godine. ,,Imali smo zaista emotivan razgovor."

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li biste dali 800eur za haljinu Viktorije Bekam #najzena #zena #fypシ #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading