Čitaj, Barbi! Nova knjiga inspirisana Margo Robi u ulozi slavne lutke stiže uskoro, naslovna strana je san snova!

Vesti 26.01.2024 17:52 0

„Ova knjiga je kulminacija desetina hiljada sati rada nekih od najtalentovanijih i najkreativnijih vizionara i dizajnera“

Barbi

Profimedia

Film „Barbi” ističe se kao jedan od prošlogodišnjih sinonima bez razmišljanja, ali i pregršt marketinških aktivacija koje povezujemo sa njim. Tako je ,,barbikor" u jednom trenutku dominirao apsolutno svim potrošačkim aspektima života, ali se krug zatvara sa Oskarima.

Međutim, pre nekoliko dana je najavljeno da će u martu biti objavljena knjiga koja će obuhvatiti sve najbolje i do sada neviđene modne kombinacije Margot Robi, naravno u Barbi izdanju.

Retke fotografije iz Matelove arhive, nenošena odeća, dizajnerske skice, kao i kultni izgledi koji su diktirali prošlogodišnje trendove, deo su knjige „Barbi: Svetska turneja”, koju će Ricoli objaviti 19. marta. Knjiga će imati čak 160 stranica i prodavaće se po ceni od oko 50 evra, prenosi Miss7.  

Ako do sada niste znali, Endru Mukamal je stilista koji je odgovoran za sve Barbi modne kombinacije koje je nosila Margo. Ako se sećate, na premijerama u raznim gradovima, Margot je blistala u po meri i vintidž komadima kultnih modnih kreatora i u pravom smislu te reči oličavala najpoznatiju lutku na svetu. Važno je istaći i fotografa Krega Mekdina jer je sve snimao svojim fotoaparatom kako bismo kasnije uživali u nekim od najposebnijih modnih priča koje su ispisale deo istorije mode.

 

 

„Ova knjiga je kulminacija desetina hiljada sati rada nekih od najtalentovanijih i najkreativnijih vizionara i dizajnera“, kaže Mukamal i dodaje da ni on ni Margo nisu mogli da zadrže sav sadržaj koji poseduju, već da ga podele sa ostalima da još jednom vizuelizuje ikoničnost lutke i filma.

Neverovatan uspeh filma u režiji Grete Gervig već je osvojio Zlatni globus za filmska i blagajnička ostvarenja, kao i za najbolju originalnu pesmu na filmu, a sada ostaje da se vidi koliko će mu zlatnih statueta prikupiti u svojoj arhivi. Takođe, iako Margo nije nominovana, veoma nas zanima šta će nositi na crvenom tepihu jer ako nastavi u tonu Zlatnih globusa gde je blistala u prelepoj roze haljini od Armanija, koja je inspirisana „SuperStar „Izgled Barbi lutke iz 1977. godine – možemo očekivati samo najbolje od najboljih.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading