Selena Gomez oduzima dah: Uzdrmala mreže malom crnom haljinom, elegantna je i jednostavna u isto vreme, čista desetka!

Vesti 24.08.2024 17:59 0

Izgled je kompletirala metalik srebrnim cipelama koje su imale srebrno-crvene mašne...

Selena

Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Nije misterija zašto je Selena Gomez ikona stila.

Nakon kratke pauze od pojavljivanja na crvenom tepihu, glumica (32) je prisustvovala premijeri četvrte sezone serije ,,Samo ubistva u zgradi" u Los Anđelesu.

Zvezda je nosila mini crnu haljinu sa šljokicama koja je imala ukršteni izrez na halteru, sa detaljima od čipke.

Izgled je kompletirala metalik srebrnim cipelama koje su imale srebrno-crvene mašne. Od nakita je nosila par visećih dijamantskih minđuša i četiri srebrna prstena na obe ruke, prenosi People.

Njena frizura i šminka su bile jednako  sofisticirane kao i njen ansambl. Kosu je vezala u glatku nisku punđu i skrenula pažnju na svoj ,,smokey eye" i karmin u neutralnoj boji.

Glumica i pevačica je nedavno sarađivala sa svojom stilistkinjom Erin Volš u toku svojih pojava na Kanskom filmskom festivalu 2024. godine u maju, dok je promovisala svoj predstojeći film ,,Emilija Perez".

Romantična crvena

Pevačica i glumica (31) je unela holivudski glam na događaj dok je prisustvovala fotokonferenciji za njen film ,,Emilija Perez" u Kanu, Francuska, u nedelju, 19. maja.

Selena

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Selena je nosila prilagođenu ,,Giambattista Valli Haute Couture" crvenu svilenu haljinu sa otvorenim ramenima sa svilenim ružama preko dekoltea i donjim delom srednje dužine A kroja, koju je uparila sa crvenim štiklama ,,Christian Louboutin" i odgovarajućim noktima.

Glumica je uvila kosu u retro talase, a na licu je imala ružičastu senku i ruž za usne. Svoj izgled je upotpunila ,,Wild Moon" minđušama  i ,,Snake Dance" prstenom.

Prelepa u belom

Glumica je tokom dolaska na Kanski festival ove godine nosila potpuno beli autfit koji se sastojao od pletene bele mini suknje širokog kroja.

Dvodelni autfit je uključivao odgovarajuću rebrastu bluzu dugih rukava sa zlatnim dugmadima. Kako bi upotpunila izgled Selena je nosila zlatne prstenove i bele naočare za sunce.

Selena

Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ona je takođe nosila ,,Roger Vivier's" cipele sa kopčom i belu torbu od Aspinala iz Londona koja je dodatno kompletirala autfit.. Selena je stilizovala kosu u punđu, a na licu je imala nežnu šminku. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading