Crvena je njena boja: Selena Gomez u raskošnoj haljini na Kanskom festivalu, ovaj autfit je još lepši od prethodnog!

Vesti 19.05.2024 22:03 0

Glumica je uvila kosu u retro talase, a na licu je imala ružičastu senku i ruž za usne

Selena

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Selena Gomez je izgledala zanosno u crvenom na Kanskom festivalu!

Pevačica i glumica (31) je unela holivudski glam na događaj dok je prisustvovala fotokonferenciji za njen film Emilia Perez u Kanu, Francuska, u nedelju, 19. maja.

Selena je nosila prilagođenu Giambattista Valli Haute Couture crvenu svilenu haljinu sa otvorenim ramenima sa svilenim ružama preko dekoltea i donjim delom srednje dužine A kroja, koju je uparila sa crvenim štiklama Christian Louboutin i odgovarajućim noktima.

Glumica je uvila kosu u retro talase, a na licu je imala ružičastu senku i ruž za usne. Svoj izgled je upotpunila Wild Moon minđušama  i Snake Dance prstenom , prenosi People.

Bela elegancija

Selena Gomez se smejala pozdravljajući gomilu napolju, koja je naizgled čekala njen dolazak na Kanski festival. Selena je na trenutak zastala i fotografisala se sa svojim obožavaocima, podelivši slatke reči sa njima pre nego što je ušla u hotel.

Glumica je nosila potpuno beli ansambl koji se sastojao od pletene bele mini suknje širokog kroja. Dvodelni autfit je uključivao odgovarajuću rebrastu bluzu dugih rukava sa zlatnim dugmadima. Kako bi upotpunila izgled Selena je nosila zlatne prstenove i bele naočare za sunce.

Ona je takođe nosila Roger Vivier's cipele sa kopčom i belu torbu od Aspinala iz Londona koja je dodatno kompletirala autfit.. Selena je stilizovala kosu u punđu, a na licu je imala nežnu šminku. 

Zvezda filma „Samo ubistva u zgradi” sprema se za premijeru svog novog filma „Emilija Perez” koji bi trebalo da bude prikazan na festivalu.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Šta mislite o ovim farmericama i da li biste voleli da ih Vaš pratner nosi? #fy #fyp #fypシ #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #najzena #funny #fashion #jordanluca #jeans ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading