Najlepša na Kanskom festivalu: Selena Gomez očarala elegantnim belim kompletom, a tašnica je san svake žene

Vesti 18.05.2024 13:30 0

Zvezda filma „Samo ubistva u zgradi” sprema se za premijeru svog novog filma „Emilija Perez” koji bi trebalo da bude prikazan na festivalu

Selena

Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Selena Gomez je oduševila fanove svojom pojavom na Kanskom filmskom festivalu

Holivudska zvezda se smejala pozdravljajući gomilu napolju, naizgled čekajući njen dolazak. Selena je na trenutak zastala i fotografisala se sa svojim obožavaocima, podelivši slatke reči sa njima pre nego što je ušla u hotel.

Glumica je nosila potpuno beli ansambl koji se sastojao od pletene bele mini suknje širokog kroja. Dvodelni autfit je uključivao odgovarajuću rebrastu bluzu dugih rukava sa zlatnim dugmadima. Kako bi upotpunila izgled Selena je nosila zlatne prstenove i bele naočare za sunce .

Ona je takođe nosila Roger Vivier's cipele sa kopčom i belu torbu od Aspinala iz Londona koja je dodatno kompletirala autfit.. Selena je stilizovala kosu u punđu, a na licu je imala nežnu šminku. 

Spremna za premijeru

Zvezda filma „Samo ubistva u zgradi” sprema se za premijeru svog novog filma „Emilija Perez” koji bi trebalo da bude prikazan na festivalu.

,,Čekala sam da vam pokažem ovo! Izuzetno sam zahvalna što će Emilia Perez, u režiji Žaka Odijara, biti premijerno prikazana na [Filmskom festivalu u Kanu] u maju!“, izjavila je ona. Kako prenosi Variety, njen najnoviji projekat je „muzička kriminalna melodrama“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Zauzeta žena

Selena je i dalje zauzeta, mnoštvom projekata, uključujući predstojećim epizodama emisije ​​,,Selena + Restaurant", snimanjem nove verzije serije ,,Čarobnjaci sa Vejverli Plejsa", novom sezonom serije ,,Samo ubistva u zgradi" i lansiranjem novih proizvoda njenog uspešnog brenda ,,Rare Beauty".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Ona takođe pruža podršku svom dečku Beniju Blanku, koji je nedavno objavio novu kuvarsku knjigu. Glumica je otkrila da je ,,ponosna" na svog dečka, podelivši fotografiju knjige na Instagramu, prenosi Hola! .

Srećno zaljubljena

Selenin dečko Beni Blanko je tokom nedavnog gostovanja otkrio da se bliži prva godišnjica para i da je u neposrednoj blizini njenog rođendana (22. jula), dodajući da je planirao „neke zaista dobre stvari“.

Par je potvrdio svoju romansu u decembru 2023., pre nego što su debitovali na dodeli Emija 2024. u januaru.

Selena

Printscreen/Instagram/selenagomez

 

Zvezda serije ,,Samo ubistva u zgradi" potvrdila je da se njih dvoje zabavljaju kada je označila da joj se dopada njihova objava na nalogu obožavatelja na Instagramu i prokomentarisala rečima: „On je apsolutno sve moje u mom srcu"

Ima ozbiljne planove

Blanko je takođe otkrio da je za njihov prvi zajednički Dan zaljubljenih iznajmio celi bioskopa i kupio sva omiljena jela svoje devojke, voditelj Hauard Stern mu je rekao: „Ti si dečko iz snova, pogađaš u metu. Vidim ljubav, predviđam brak.”

„I ti i ja“, odgovorio je Blanko.

,,Imaš li prsten?" pitao je Stern (70).

,,Nemam ništa. Nemam cipele", nasmejao se Blanko. ,,Moram da se saberem."

 

 

Stern je takođe pitao Blanka: „Kada ćeš je zaprositi? Trebalo bi da objavite sada. Kada ćeš zaprositi svoju veoma poznatu devojku Selenu?"

Blanko se nasmejao, pa priznao: „Kad je pogledam... uvek pomislim kao, ne postoji svet koji je bolji od ovoga.” 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading