Kada ne znate šta da obučete, izaberite komplet: Prijanka Čopra je predstavila model koji je čista desetka, automatski zapalila mreže!

Vesti 16.07.2024 10:33 0

Poznate ličnosti poput Sofije Vergare, Dženifer Lopez i Marte Stjuart su takođe nedavno prošetale u stilizovanim varijacijama ovog trenda

Prijanka

Ajay Patil & Kaushal Punatar / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prijanka Čopra je poznata po svojim fenomenalnim autfitima na crvenom tepihu, ali ne treba zanemariti ni njene opuštenije kombinacije.

Glumica je 11. jula stigla u Indiju zajedno sa svojim mužem Nikom Džonasom. Nosila je autfit koji je bio i moderan i funkcionalan. On se sastojao od kompleta, tj. majice kratkih rukava i laganih pantalona, uz koje je nosila bele cipele i naočare za sunce. 

Ona nije jedina zvezda koja je ove godine predstavila prelep komplet. Poznate ličnosti poput Sofije Vergare, Dženifer Lopez i Marte Stjuart su takođe nedavno prošetale u stilizovanim varijacijama trenda salonske odeće na potpuno različite načine.

Bilo da se kombinuju sa štiklama i torbom tokom putovanja posle posla, kao što je uradila Vergara, ili sa gumenim rukavicama tokom renoviranja kod kuće kao što je uradila Stjuart, postoji milion i jedan način da se stilizuje udoban komplet, navodi People.

S obzirom da su kompleti apsolutni letnji hit, u nastavku donosimo naše omiljene modele koje su nosile neke od najpoznatijih svetskih ličnosti.

Dženifer Lorens voli bež

Glumica je nedavno primećena kako šeta ulicama Njujorka noseći laganu odeću koju vole i Kejti Holms, Marta Stjuart i mnoge druge poznate ličnosti. U pitanju su ,,palazzo" pantalone.

Dženifer

Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Izgled je upotpunila prozračnom košuljom, modernim naočarima za sunce i velikom torbom, još jednim obaveznim elementom u njenom ormaru.

Opra u centru pažnje

Opra Vinfri je bila u centru pažnje na konferenciji ,,Sun Valley" u upečatljivom monohromatskom autfitu.

Opra

KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

 

Odeća se sastojala od bele bluze, belih pantalona, belih patika i odgovarajuće bele torbe. Vinfri je bila u društvu njene doživotne najbolje prijateljice, Gejl King, i voditelja CNN-a Erin Barnet i Vana Džonsa. 

Skarlet je uvek elegantna

Skarlet Johanson je impresionirala izgledom na premijeri njenog novog filma ,,Odvedi me na Mesec".

Glumica (39) je 8. jula pokazala čak dva predivna autfita uoči projekcije filma u Njujorku.

Skarlet se pojavila na crvenom tepihu u bež topu ukrašenom perlama i suknjom visokog struka u istom stilu. Između topa i suknje je provirivala tetovaža na njenom rebru. Pradin autfit je ukrasila jednostavnim minđušama.

Kosu je vezala u elegantnu punđu, a pramenovima je uokvirila lice i dodala volumen na prednjem delu glave. Za njenu frizuru je bio zaslužan frizer Dejvid von Kenon, dok je šminka bila delo Hanga Vangoa. On je naneo nežnu šminku na njeno lice. Glumica je imala prirodan ,,smokey eye" na očima i roze karmin na usnama.

Skarlet se potom presvukla u šareniju kombinaciju za žurku nakon projekcije. Izabrala je narandžastu mini haljinu od satena koju je dizajnirao Patou. Izgled je kompletirala malom tašnom.

Glumica se na crvenom tepihu pojavila sa mužem Kolinom Džostom, koji je nosio teget odelo ispod koje je provirivala cvetna košulja sa širokom kragnom. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading