Devojka sa najdužom kosom ikada: U životu nije ušla u frizerski salon, a njena transformacija je sada oduševila preko 21 milion ljudi!

Vesti 11.07.2024 14:50 0

Zamolila je frizerku da izmeri dužinu njene kose uz pomoć metra koji je donela u salon

kosa

Printscreen/TikTok/sharon.simplyinsane

Oni čiji je hobi skrolovanja po internetu su se zasigurno do sada nagledali nesvakidšnjih snimaka, te retko šta može da ih iznenadi. Ipak ne treba da se čvrsto drže tog stava jer je internet prepun bizarnosti.

Živ dokaz je snimak na koji smo nedavno nabasali. U pitanju je devojka koja ima dugu kosu poput Zlatokosine. 

Ona tvrdi da je nikada u životu nije kratila kosu, ali da je konačno odlučila da zakaže termin kod frizera u koga  ima poverenja. U ovom slučaju je to bila slavna frizerka Šeron Spelmen, čiji nalog na TikTok-u ima 1.5 miliona pratilaca i skoro 35 miliona lajkova.

Devojka je sela u stolicu, raspustila dugu crnu kosu koja je pala do poda i počela da objašnjava kako već neko vreme traži dobrog frizera. Odlučila je da dođe kod Šeron jer u nju ima poverenja.

,,Frizer u meni vrišti i želi da te udavi sa tvojom kosom", našalia se Šeron, a potom je pitala koliko želi da skrati, na šta je ona odgovorila da želi samo krajeve.

Pre nego što je počela da joj pere i šiša kosu, devojka je imala jedan zahtev. Zamolila je frizerku da izmeri dužinu njene kose uz pomoć metra koji je donela u salon. 

Oduševljena frizerka nije mogla da se ne nasmeje i prizna da joj je to prvi put da meri nečiju kosu. Uzela je metar i izmerila njenu kosu. Kosa je bila dugačka oko 152 cm. Padala skoro do njenih članaka.

 

@sharon.simplyinsane WHAT DO Y’ALL THINK OF HER HAIR TRANSFORMATION⁉️🤯 CAN YOU BELIEVE SHE’S NEVER HAD A HAIRCUT BEFORE😱🥲 fr tho i’m so insanely grateful that y’all trust/support ME & MY salon for your hair appointments😭 i’m also v thankful for the power of social media bc it’s brought us all together & i’m so appreciative of every single one of you🥹❤️ ilyyy & hope you have an amazing week✨✨✨ #hairtok #hairconsultation #hairtransformation #haireducation #hairappointment #hairtutorial #matrixpartner ♬ original sound - Sharon Spellman | Hairstylist

 

Devojka je tražila da joj Šeron skrati otprilike 12 centimetara, tj. krajeve koji su bili suvi i ispucali.

Šeron je skratila njenu ,,kilometarsku" kosu, a onda je oprala i isfenirala. Devojka je bila prezadovoljna rezultatom. Ustala je sa stolice sa osmehom i pozirala je pred kamerom. Njena kosa je blistala poput najsjajnijeg dijamanta. 

Pratioci su, razume se, bili šokirani kada su videli kosu ove prelepe devojke.

,,Njena kosa je viša od mene" ; ,,Ona je Zlatokosa" ; ,,Želim takvu kosu" ; ,,Prelepa" , ,,Njena kosa je božanstvena", bili su samo neki od komentara, a njen video snimak je sakupio preko 21 milion pregleda na TikTok-u.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading