U ovom kompletu ćete biti zvezda leta: Opra Vinfri održala modnu lekciju, sve oči su bile uprte u njen autfit

Vesti 13.07.2024 20:57 0

Opra je na konferenciji ,,Sun Valley", prestižnom godišnjem skupu koji je decenijama bio glavna tema u poslovnom i medijskom svetu

Opra

Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Opra Vinfri je bila u centru pažnje na konferenciji ,,Sun Valley" u upečatljivom monohromatskom autfitu.

Odeća se sastojala od bele bluze, belih pantalona, belih patika i odgovarajuće bele torbe. Vinfri je bila u društvu njene doživotne najbolje prijateljice, Gejl King, i voditelja CNN-a Erin Barnet i Vana Džonsa. 

Opra je na konferenciji ,,Sun Valley", prestižnom godišnjem skupu koji je decenijama bio glavna tema u poslovnom i medijskom svetu. Ova konferencija koja se tradicionalno održava nedelju dana posle 4. jula, privlači neke od najmoćnijih i najuticajnijih ličnosti iz različitih industrija.

Među učesnicima su najviši rukovodioci, tehnološki giganti, medijski moguli, pa čak i politički lideri, što ga čini središtem umrežavanja i sklapanja poslova.

Ovogodišnja konferencija je, u skladu sa tradicijom, privukla vrhunsku grupu učesnika visokog profila, uključujući Loren Sančez i Džefa Bezosa. Moćni par sleteo je na Memorijalni aerodrom Fridman u Hejliju, u Ajdahu, pridruživši se elitnoj skupštini poznatoj po mešavini diskrecije i umrežavanja sa visokim ulozima.

Kako je izvestio Idaho Mountain Express, očekuje se da će ovogodišnji događaj privući slične uticajne ličnosti. Parada dolazaka privatnih aviona počela je u utorak. Među značajnim učesnicima su pionir veštačke inteligencije Sem Altman, izvršni direktor Diznija Bob Iger, njegovi potencijalni naslednici, Apple-ov Tim Kuk, Metin Mark Zakerberg i Guglov Sundar Pičai.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading