Skarlet Johanson ostavila fanove bez daha: Prošetala crvenim tepihom u kombinaciji iz snova, ovaj autfit žele sve žene u Srbiji!

Vesti 11.07.2024 17:32 0

Glumica se na crvenom tepihu pojavila sa mužem Kolinom Džostom, koji je nosio teget odelo ispod koje je provirivala cvetna košulja sa širokom kragnom

Skarlet

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Skarlet Johanson je impresionirala izgledom na premijeri njenog novog filma ,,Odvedi me na Mesec".

Glumica (39) je 8. jula pokazala čak dva predivna autfita uoči projekcije filma u Njujorku.

Skarlet se pojavila na crvenom tepihu u bež topu ukrašenom perlama i suknjom visokog struka u istom stilu. Između topa i suknje je provirivala tetovaža na njenom rebru. Pradin autfit je ukrasila jednostavnim minđušama.

Kosu je vezala u elegantnu punđu, a pramenovima je uokvirila lice i dodala volumen na prednjem delu glave. Za njenu frizuru je bio zaslužan frizer Dejvid von Kenon, dok je šminka bila delo Hanga Vangoa. On je naneo nežnu šminku na njeno lice. Glumica je imala prirodan ,,smokey eye" na očima i roze karmin na usnama.

Skarlet se potom presvukla u šareniju kombinaciju za žurku nakon projekcije. Izabrala je narandžastu mini haljinu od satena koju je dizajnirao Patou. Izgled je kompletirala malom tašnom.

Glumica se na crvenom tepihu pojavila sa mužem Kolinom Džostom, koji je nosio teget odelo ispod koje je provirivala cvetna košulja sa širokom kragnom. 

Skarlet

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Skarlet i Kolin su se venčali 2020. godine i imaju jedno dete.

,,Odvedi me na Mesec", u kojoj takođe glumi Čening Tejtum, inspirisan je sletanjem Apola 11 na Mesec i verovanjem da ga je organizovala američka vlada.

 

 

Johansonova, koja je takođe producent filma, tumači Keli Džons, članicu NASA-inog marketinškog tima zaduženog za rehabilitaciju javnog imidža agencije. Tejtum igra reditelja lansiranja Kola Dejvisa, navodi People

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading