Letnji manikir Hejli Biber je glavni hit ove sezone: Jednostavan je i presladak, a ovi detalji ga čine posebnim

Tatjana Badarević Vesti 02.07.2024 18:41 0

Hejli Biber je ovih dana na Instagramu podelila fotografiju svojih novih noktiju.

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

 

Hejli Biber ove letnje sezone donosi osvežavajući i neočekivani modni brend.

Ako ste do sada pratili stilove 27-godišnje osnivačice brenda Rhode, verovatno ste upoznati sa njenim mekim lakovima s dozom hroma ili glazure. Međutim, njen najnoviji manikir potpuno je drugačiji i idealan za leto.

Ovih dana je Hejli Biber podelila na svom Instagram storiju fotografiju svojih novih noktiju. 

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

 

 

Zahvaljujući njenoj stručnjakinji za nokte, Zoli Ganzorigt, svaki nokat bio je ukrašen minijaturnim komadom voća ili povrća, što je manikiru dalo osvežavajući i zabavan izgled. 

Ganzorigt je namazala Hejline prirodne nokte sa baznim lakom, a svaki nokat je bio ukrašen različitim voćem ili povrćem. Na primer, njen palac imao je crveni paradajz, dok je mali prst bio ukrašen šargarepom. Detalji su bili toliko realni da su izgledali poput stvarnog voća i povrća.

 

 

Hejli Bieber je već ranije pokazala ljubav prema nežnim i detaljnim dizajnima noktiju. Nedavno, nakon što je objavila trudnoću, tokom putovanja u Japan, nosila je manikir sa cvetovima trešnje. Ovaj put, voćni dizajn donosi dašak svežine i razigranosti, savršeno uklapajući se u letnje vibracije.

Ako vam se voćni detalji ne sviđaju, možete da sledite Hejlin primer i nosite svoje prirodne nokte s finim nalepnicama za nokte.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading