Roze boja i šljokice kao glavni hit: Novi nokti Hejli Biber biće vodeći trend u bjuti svetu ovog proleća

Olja Jelić Vesti 09.04.2024 17:34 0

Hejli Biber mnogima je glavna inspiracija kada su u pitanju nokti.

Nokti Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Hejli Biber mnogima je glavna inspiracija kada su u pitanju nokti. Tako se i sada digla prašina oko poslednjeg manikira koji je pokazala. Naime, Hejli je pre koji dan pokazala još jednu verziju svog glaziranog manikira i sigurni smo da će postati trend.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rhode skin (@rhode)

 

Njen bjuti brend Rhode podelio je video na Instagramu koji pokazuje Hejli kako nanosi balzam na usne, a takođe se u snimku vidi i njen manikir - hromirano ružičasta boja.

Mnogi su zamolili njenu manikirku da snimi video tutorijal 

Mnogi su pohvalili Hejlin sveukupni izgled, ali i nokte. "Trebaju mi takvi nokti", "Hejli je tako lepa", "Savršena je", "Šta je to na Hejlinim noktima?", neki su od komentara.

Otišli su tolikio daleko da su u komentarima označili Hejlinu manikirku Zolu Ganzorigt i tražili video tutorijal kako da postignu takve nokte. Uslišila je molbe i putem Instagram objasnila kako postići iovakav izgled noktiju.

 

 

 

Mnogi su joj se u komentarima zahvalili na tutorijalu, ali i istakli da im se manikir jako sviđa. "Tako je lepa", "Volim ovu kombinaciju boja", "Prekrasna", "Hvala ti", "Odlična inspiracija", "Jako lepo", "Ovo je neverovatno", "Predivna".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading