Dženifer Lopez održala lekciju iz glamura, pa napravila modni zaokret: Latino diva još jednom pokazala zašto važi za ikonu stila

Tatjana Badarević Vesti 25.06.2024 13:45 0

Dženifer Lopez je na Nedelji mode u Parizu imala tri odevne kombinacije.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

U toku je Nedelja mode u Parizu, na kojem će brojne modne kuće prikazati svoje haute couture kolekcije za jesen/zimu 2024. godine. Među prvima je svoje kreacije predstavila slavna modna francuska kuća Dior, predvođena kreativnom direktorkom, Marijom Gracijom Čiuri, prenosi Zadovoljna.hr.

Diorova revija jedna je od onih koja tradicionalno okuplja najpoznatija imena iz zabavne industrije, a mesto u prvom redu juče su rezervisali i za Dženifer Lopez.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

Obožavana latino diva proteklih dana je uživala na odmoru u Italiji u društvu svoj prijatelja i zatim se uputila u Pariz kako bi prisustvovala Nedelji mode.

U jednom danu pokazala je tri odevne kombinacije i iznenadila odabirom neutralnih tonova i suptilnijeg glamura. Kada je u pitanju njen stil odevanja, odavno smo navikli na bogatstvo boja, šljokica i senzualnih krojeva.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

Ovaj put odlučila se za nešto drugačije. Na reviji je nosila kreacije iz Diorove haute couture kolekcije za proleće/leto 2024. godine. Bež haljinu koja je zapravo zanimljiva reinterpretacija balonera kombinovala je s pravim voluminoznim balonerom kraćih rukava i vrtoglavim satenskim štiklama s prednjom platformom.

Njen stilista Rob Zangardi te odevne komade nadogradio je dodacima u kontrastnoj crnoj boji. Bila je tu prepoznatljiva torbica Lady Dior u manjim dimenzijama i efektne dugačke kožne rukavice koje su celom izdanju dale dašak glamura, baš kao i mačkaste sunčane naočare.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

Uoči revije Dženifer je snimljena u jednostavnoj Diorovoj beloj haljini uz koju je nosila natikače s visokom potpeticom. Nakon revije odabrala je jednako neutralne komade i odenula kombinaciju sastavljenu od predimenzioniranih pantalona klasičnog kroja i belu košulju.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading