17. 000 evra samo za jedan par farmerki! Slavna glumica nosi komad odeće zbog kojeg ni influenserkama nije dobro

Tatjana Badarević Vesti 18.06.2024 19:03 0

Blejk Lajvli nosi farmerke koje koštaju 19.000 dolara

Blejk

Johns PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zvezda serije "Tračara", glumica Blejk Lajvli, važi za jednu od najbolje obučenih žena u Holivudu, te ni ne čudi zbog čega je daje ogromnu sumu novca za jedan par farmerki, prenosi Glossy.

Naime, slavna lepotica kad god se pojavi na crvenom tepihu oduzima svima dah svojim glamuroznim izdanjem, pa je to išlo čak dotle i da je bila muza čuvenog Karla Lagerfelda i Majkla Korsa.

Blejk je međutim, osim glamuroznih izdanja, pokazala da obožava i ležerni stil, tako što ume vešto da iskombinuje komade od teksas materijala.

Papreno skupe farmerke Blejk Lajvli

Naime na promociji svog novog filma "It ends with us" junakinja serije "Tračara" ponela je teksas farmerke koje je iskobinovala sa belom bluzom, a farmerke koštaju jedno pravo malo bogatastvo.

Ove farmerke koje su inače brenda "Valentino" prekrivene su rupicama koje su dezena hibiskusa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Sve to bilo u redu, da nije cena ovog para farmerki, ni manje ni više nego - vrtoglavih 19 000 dolara!

Svoj ležerni stil Blejk je upotpunila plavim salonkama sa visokom štiklom što u jednom momentu daje i izvrsnu dozu otmenosti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

 

Da podsetimo Blejk Lajvli je poznata po izuzetno dobrom modnom ukusu te je nosila i nekoliko  Šanelovih dizajna tokom protekle decenije. Jedan od njenih najupečatljivijih izgleda za brend uključuje sjajan ansambl koji je nosila na ,,Chanel Metiers d’Art Show"-u u Njujorku. 2018. godine.

Za taj događaj obukla je haljinu sa srebrnim i zlatnim šljokicama u kombinaciji sa ukrašenim čizmama.

Blejk

Johns PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

 

Zvezda serije ,,Tračara" je takođe pokazala da voli maksimalistički stil tokom ovih modernih izlazaka. Prošlog meseca je obukla blistavu tirkiznu haljinu sa perlama kako bi proslavila lansiranje kolekcije ,,Tiffany & Co" ,,Tiffany Titan by Pharrell Williams" u Njujorku, prenosi People. 

Bonus video: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading