Bluza i suknja su savršen par: Glumica Dakota Faning zablistala u svečanoj kombinaciji koja može da se nosi svakog dana

Vesti 15.06.2024 13:04 0

Bezvremenska bluza je bila uparena sa podjednako klasičnom crnom midi suknjom, koja može da se nosi sa jednostavnom belom majicom bez rukava tokom leta

Dakota

Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Ne dešava se često da vidimo poznatu ličnost  na crvenom tepihu i pomislimo: „I ja bih volela to da nosim“.

Dakota Faning je nosila jednostavan, ali elegantan izgled na premijeri serije ,,Mastermind: To Think Like A Killer" tokom festivala Tribeca u Njujorku. Fanovi su odmah poželeli da iskopiraju njen izgled za svečane prilike.

Na gornjem delu tela je nosila satensku bluzu boje slonovače, koja može da se nosi sa farmerkama i čizmama na jesen.

Bezvremenska bluza je bila uparena sa podjednako klasičnom crnom midi suknjom, koja može da se nosi sa jednostavnom belom majicom bez rukava tokom leta, prenosi People.

Dužina suknje je bila savršena jer je otkrila njene sandale, koje su neudobne, ali lepe i elegantne. Nekada vredi stisnuti zube zarad lepote.

Ispod predstavljamo naše omiljene modne kombinacije sa festivala Tribeca:

Kejti Holms

Glumica je 10. juna izašla na Šanelovu večeru uoči festivala Tribeca, gde je viđena sa belejažom u karamel nijansi koji je bio stručno nanet na njenu braon kosu kako bi joj pružio dimenziju.

Kejtina frizerka Đina Gilbert je izvukla pramenove bakrene boje koji su se neprimetno sjedinili sa glumičinom braon kosom. Takođe izgleda kao da je frizerka nanela karamel nijansu na Holmsin koren kako bi dodatno posvetlila njenu kosu.

Slavni frizer Di Džej Kvintero podigao je Kejtinu boju na viši nivo tako što je njenu kosu uvio u lokne koje su podsećale na talase mora.

Kejti je za taj događaj nosila Šanelov potpuno crni autfit od čipke.

Blejk Lajvli

Zvezda (36), se pojavila na Šanelovoj 17. godišnjoj večeri festivala Tribeca u ponedeljak, 10. juna u šarenom i privlačnom ansamblu brenda Šanel.

Izgledala je elegantno dok je pozirala za fotografije u jakni sa cvetnim printom i širokim pantalonama iz dizajnerske kolekcije za proleće-leto 2023/24. Odeća nije samo sadržala ikonski logo brenda Šanel, već i veliki roze, ljubičasti i narandžasti cvetni dizajn.

Glumica je upotpunila autfit odgovarajućom torbom, a njena kosa je bila stilizovana u lagane talase preko ramena.

Izgled je kompletirala ružičastim karminom, svetlo ružičastim rumenilom i roze-narandžastom senkom. Pojavila se bez ogrlice, ali je nosila minđuše i nekoliko raznobojnih prstenova. 

Olivija Man

Olivija je izgledala zapanjujuće dok je prisustvovala 17. godišnjoj večeri umetnika Tribeca festivala koju je organizovao brend Šanel u ,,The Odeon"-u u Njujorku.

Glumica je nosila Šanelov svetlucavi metalik kombinezon, a izgled je upotpunila Šanelovom torbicom u bež nijansi.

Zvezda je obula par zlatnih potpetica, a njena tamna braon kosa je bila uvijena u lagane talase.

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading