Cvetići za proleće: Blejk Lajvli oduševila u prelepom dvodelnom setu, a tek kada vidite njeno prstenje

Vesti 12.06.2024 08:43 0

Samouvereno je pozirala sa rukom u jednom od džepova, dok joj je druga ruka bila naslonjena na nogu

Blejk

Johns PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Blejk Lajvli voli cveće!

Zvezda (36), se pojavila 17. godišnjoj večeri festivala ,,Chanel Tribeca" u ponedeljak, 10. juna u šarenom i privlačnom ansamblu brenda Šanel.

Izgledala je elegantno dok je pozirala za fotografije u jakni sa cvetnim printom i širokim pantalonama iz dizajnerske kolekcije za proleće-leto 2023/24. Odeća nije samo sadržala ikonski logo brenda Šanel, već i veliki roze, ljubičasti i narandžasti cvetni dizajn.

Glumica je upotpunila autfit odgovarajućom torbom, a njena kosa je bila stilizovana u lagane talase preko ramena.

Izgled je kompletirala ružičastim karminom, svetlo ružičastim rumenilom i roze-narandžastom senkom. Pojavila se bez ogrlice, ali je nosila minđuše i nekoliko raznobojnih prstenova. 

Samouvereno je pozirala sa rukom u jednom od džepova, dok joj je druga ruka bila naslonjena na nogu. Na jednoj fotografiji, glumica se može videti kako se smeje, dok se na drugoj odlučila za ozbiljniji izraz lica.

Lajvli je nosila nekoliko Šanelovih dizajna tokom protekle decenije. Jedan od njenih najupečatljivijih izgleda za brend uključuje sjajan ansambl koji je nosila na ,,Chanel Metiers d’Art Show"-u u Njujorku. 2018. godine.

Za taj događaj obukla je haljinu sa srebrnim i zlatnim šljokicama u kombinaciji sa ukrašenim čizmama.

Zvezda serije ,,Tračara" je takođe pokazala da voli maksimalistički stil tokom ovih modernih izlazaka. Prošlog meseca je obukla blistavu tirkiznu haljinu sa perlama kako bi proslavila lansiranje kolekcije ,,Tiffany & Co" ,,Tiffany Titan by Pharrell Williams" u Njujorku, prenosi People

 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading