Tom Kruz voli da poklanja: Slavna glumica otkrila šta dobija za svaki rođendan od svog kolege, ovom izjavom je uzdrmala mreže!

Vesti 06.06.2024 12:54 0

Glumica je otkrila da od svoje 11 godine dobija rođendanske poklone od njega

Tom Kruz

EPA

Dakota Fening ima neverovatnu kolekciju cipela zahvaljujući Tomu Kruzu. Glumci su sarađivali na filmu ,,Rat svetova" 2005. godine, kada je Tom igrao ulogu njenog oca. Kruz joj od tada svake godine šalje poklon uoči njenog rođendana.

Glumica je otkrila da od svoje 11 godine dobija rođendanske poklone od njega. Tada je želela da dobije telefon ,,Razor", premda tada nije imala koga da pozove.

Dakota

Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Kruz je definitivno pažljivo slušao jer je primetio da ona takođe voli cipele, prenosi Hola! .

,,Nakon što mi je poslao telefon, svake godine mi je slao istu stvar," rekla je tokom gostovanja u emisiji Keli Klarkson.

 

 

,,Obožavam cipele od kada sam bila mala. Tokom press turneje filma ,,Rat svetova" počele su da mi odgovaraju mali brojevi cipela za odrasle, pa sam bila jako uzbuđena. Zbog toga mi on uvek šalje cipele za rođendan," rekla je Dakota.

Darežljiv glumac

Ovo nije prvi put da su Tomove darežljive sposobnosti dospele na naslovne strane. Glumac takođe šalje tortu od kokosa srećnoj grupi svojih poznatih prijatelja i kolega.

Kirsten Danst je u aprilu otkrila da joj Tom i dalje šalje ovaj ukusan dezert. Ona je potvrdila tu činjenicu tokom gostovanja u emisiji ,,Graham Norton Show".

,,U mojoj kući je zovemo Kruzova torta. To je najbolja torta od kokosa koju sam ikada probala," objasnila je glumica. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading