Prva pojava nakon dijagnoze raka dojke: Evo kako sada izgleda jedna od najlepših glumica na svetu, njene slike su zapalile mreže!

Vesti 12.06.2024 10:53 0

Glumica u martu ove godine podelila vest o svojoj dijagnozi raka dojke...

Olivija

Printscreen/Instagram/oliviamunn

Olivija Man se vratila na crveni tepih.

Glumica (41) je u ponedeljak 10. juna prisustvovala svom prvom velikom javnom događaju od kada je u martu otkrila da joj je pre skoro godinu dana dijagnostikovan bilateralni rak dojke i da je podvrgnuta dvostrukoj mastektomiji.

Man je izgledala zapanjujuće dok je prisustvovala 17. godišnjoj večeri umetnika Tribeca festivala koju je organizovao brend Šanel u ,,The Odeon"-u u Njujorku. Glumica je nosila Šanelov svetlucavi metalik kombinezon, a izgled je upotpunila Šanelovom torbicom u bež nijansi.

Zvezda je obula par zlatnih potpetica, a njena tamna braon kosa je bila uvijena u lagane talase, prenosi People.

Podsećamo da je glumica u martu ove godine podelila vest o svojoj dijagnozi raka dojke. Napisala je dugačku i emotivnu objavu, podelivši svoju priču o dijagnozi raka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

 

,,Dr. Aliabadi je posmatrala faktore kao što su moje godine, porodična istorija raka dojke i činjenica da sam dobila prvo dete posle 30. godine. Otkrila je da je moj životni rizik bio 37%. Zbog tog rezultata su me poslali na magnetnu rezonancu, što je dovelo do ultrazvuka, a potom i biopsije. Biopsija je pokazala da imam Luminalni tip B raka u obe dojke. Luminalni tip B je agresivan rak koji se brzo kreće", napisala je ona.  

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading