Kosa u boji karamele: Kejti Holms izvukla prelepe pramenove koje žele sve žene, idealni su za leto

Vesti 14.06.2024 18:28 0

Slavni frizer Di Džej Kvintero podigao je Kejtinu boju na viši nivo tako što je njenu kosu uvio u lokne koje su podsećale na talase mora

Kejti

Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejti Holms ima letnju boju kose.

Zvezda (45), je prisustvovala brojnim događajima ove nedelje u Njujorku. To je bilo savršeno vreme da pokaže svoju novu boju kose.

Holmsova je 10. juna izašla na Šanelovu večeru ,,Tribeca Film Festival", gde je viđena sa belejažom u karamel nijansi koji je bio stručno nanet na njenu braon kosu kako bi joj pružio dimenziju.

Kejtina frizerka Đina Gilbert je izvukla pramenove bakrene boje koji su se neprimetno sjedinili sa glumičinom braon kosom. Takođe izgleda kao da je frizerka nanela karamel nijansu na Holmsin koren kako bi dodatno posvetlila njenu kosu.

Slavni frizer Di Džej Kvintero podigao je Kejtinu boju na viši nivo tako što je njenu kosu uvio u lokne koje su podsećale na talase mora.

Kejti je za taj događaj nosila Šanelov potpuno crni autfit od čipke, prenosi People.

Glumica je sledećeg dana fotografisana sa ravnom kosom koja je pokazala njene sveže pramenove.

dženifer aniston

Profimedia

 

Poznate ličnosti poput Margo Robie i Dženifer Aniston, su se takođe odlučile su se za dramatične promene dužine kose, dok su druge poput Bijonse, Kamile Kabelo i Zendaje su postale plavuše. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading