Haljina Ane Ivanović je hit leta: Slavna teniserka pozirala u elegantnom modelu koji izdužuje figuru, a žuta boja je pun pogodak!

Vesti 04.06.2024 14:52 0

Ana je još jednom demostrirala kako moda ne mora da bude komplikovana da bi bila lepa i efektna

Ana

Printscreen/Instagram/anaivanovic

Teniska zvezda i modna ikona, Ana Ivanović obradovala je svoje fanove još jednom prelepom kombinacijom za leto.

Ana je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj nosi romantičnu haljinu u jarkoj žutoj boji. Haljina je imala lepršave rukave i definisan struk. Donji deo je takođe bio lepršav poput rukava.

Uz haljinu je kombinovala moderne otvorene štikle u svetlijoj nijansi žute boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ceo izgled je kompletirala minijaturnim minđušama i srebrnim nakitom, a u ruci je držala malu torbu u lila nijansi koja se savršeno uklopila uz boju njene haljine.

Ana je još jednom demostrirala kako moda ne mora da bude komplikovana da bi bila lepa i efektna. Samo nekoliko detalja je potrebno da autfit zaista zablista. 

Žuta je njena boja

Sudeći po zvezdinim nedavnim objavama, dalo bi se pretpostaviti da je njena omiljena boja ove sezone žuta. Ona je takođe pokazala divan autfit sačinjen od žute majice na pruge i širokih crnih pantalona. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Autfit je začinila malim naočarama za sunce sa staklima poput ogledala, belom tašnom i sivo-belim patikama. Kako bi kežual izgledu dala trunku elegancije, Ana je dodala i male minđuše.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Istu majicu je nosila i početkom maja u Španiji, kada je kombinovala uz svetlo plavi sako i bele pantalone. Autfit je kompletirala velikim braon naočarama, belom torbom dizajnera Selin i sivo-belim patikama.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading