Žene traže Martinu košulju: Slavna kuvarica otkrila savršen prolećni stil, još jednom potvrdila status modne ikone

Vesti 11.05.2024 09:29 0

Njena lagana i prozračna ružičasta košulja je slična onima koje smo uočili na Tejlor Svift, Kejti Holms i drugim poznatim ličnostima kada su temperature počele da rastu

Marta

JAMES ATOA / UPI / Profimedia

Marta Stjuart zna kako da svaku situaciju učini svečanom.

Zvezda je ove sedmice podelila kratak video na Instagramu u kome je promovisala svoju ,,Strawberry Ombre" tortu za Dan majki. Pored lepršavih slojeva ružičaste torte i bogate glazure,  Stjuartina ženstvena košulja je takođe privukla veliku pažnju.

Njena lagana i prozračna ružičasta košulja je slična onima koje smo uočili na Tejlor Svift, Kejti Holms i drugim  poznatim ličnostima kada su temperature počele da rastu, prenosi People.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Podsećamo, Stjuartova je nedavno nosila lagane farmerke ravnih nogavica u nedavnoj objavi na Instagramu. 

Nosila je kratki model sa velikom plavom košuljom od teksasa i patikama. Njen autfit je istovremeno bio ležeran i kul. Ona nije jedina obožavateljka belih farmerki sa ravnim nogavicama: Riz Viterspun ih je takođe nosila nedavno. 

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart

 

Stjuartova je dugo bila ljubiteljka belih pantalona. Nosila ih je uz veliki beli sako i pleteni top za modni događaj 2022. godine, a takođe i u objavi na Instagramu prošle godine dok je putovala po Italiji.  

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading