Stil koji vam treba ove sezone: Kejti Holms je predstavila idealnu kombinaciju za lepo vreme, svima će pristajati

Vesti 06.06.2024 11:48 0

Glumica je nosila opušten autfit koji se sastojao od belih pantalona i majice u svetloj nijansi žute boje

Kejti

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejti Holms je spremna za leto!

Modna ikona (45) uvek izgleda prelepo dok šeta Njujorkom, a nedavno nam je pružila uvid u njene predstojeće modne kombinacije za lepo vreme.

Glumica je nosila opušten autfit koji se sastojao od belih pantalona i majice u svetloj nijansi žute boje. Zvezda je takođe nosila veliku putnu torbu na ramenu.

Ona je pijuckala zdrav zeleni sok dok je šetala. Njena ćerka, Suri Kruz, koja je nedavno napunila 18 godina, takođe vodi zdrav život.

Suri

Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ona je bila zauzeta dok je prolazila ulicama Njujorka prošle sedmice.

Kejtini planovi za leto

Sada kada je Suri završila srednju školu, svi se pitaju kakvi su njeni planovi za budućnost. Suri voli modu. Poslala je prijave raznim fakultetima, ali njena majka želi da ona ostane u Njujorku, kako bi bile blizu jedna druge. Nije jasno šta je Suri odlučila, ali ona i majka će sigurno provesti dosta zajedničkog vremena ovog leta.

Suri

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Biće zanimljivo videti kako će se odvijati Surin odnos sa javnošću sada kada je punoletna. Njen život je bio veoma privatan, ali je nedavno glumila u predstavi „Head Over Heels“ u Njujorku, gde su je podržali njena majka i baka i deda, Martin i Ketlin. Suri je igrala ulogu Filokleje, jednog od glavnih likova priče, prenosi Hola!

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading