Jedna je Marta Stjuart: Slavna kuvarica oduševila u zlatnom autfitu, sve oči su bile uprte u nju

Vesti 17.05.2024 22:03 0

Marta je postala zvezda magazina ,,Sports Illustrated Swimsuit" u maju 2023, kada je debitovala na njegovoj naslovnoj strani

Marta

Kristin Callahan / Everett / Profimedia

Marta Stjuart je donela sjaj i glamur na crveni tepih ,,Sports Illustrated Swimsuit"-a.

Sve oči su bile uprte u slavnu kuvaricu dok je slavila 60. godišnjicu izdanja časopisa u hotelu Hard Rock u Njujorku.

Stjuartova je izgledala zapanjujuće na crvenom tepihu, odevena u zlatni autfit.

Ova 82-godišnja poslovna žena je nosila otvoreni heklani džemper kratkih rukava sa resama preko svilene haljine u boji šampanjca. Na nogama je imala zlatne štikle.

Stjuartova je začinila izgled dugačkom ogrlicom od perli koja podseća na bisere. Nosila je i minđuše u istoj nijansi i narukvice na rukama, prenosi People.

Marta je postala zvezda magazina ,,Sports Illustrated Swimsuit" u maju 2023, kada je debitovala na njegovoj naslovnoj strani. Prošlogodišnji spisak uključivao je i Megan Foks, Kim Petras i Bruks Nejder.

Tajra Benks u prvom planu

Tajra Benks (50) je stigla u hotel ,,Hard Rock" u Njujorku u četvrtak, 16. maja, kako bi proslavila jubilarno izdanje magazina na kojem se nalazi na naslovnoj strani.

Ona je prošetala crvenim tepihom noseći privlačan sako sa dvostrukim kopčanjem sa metalik magenta akcentima na reveru i dugmadima. Uparila je elegantan komad sa uskim crnim pantalonama i štiklama.

Manekenka je ušla u istoriju 1996. godine kada je postala prvi crni model na naslovnici ovog magazina. U ovoj najnovijoj „legendarnoj“ naslovnoj priči, Benksova se osvrnula na to šta je za nju značilo da probije ovu barijeru. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading