Savršen crni komplet: Glumica Ana de Armas očarala svojom lepotom na događaju čuvenog brenda, ovaj momenat usijao mreže!

Vesti 25.05.2024 13:57 0

Kao ambasadorka modnog brenda, Ana je fotografisana na nekoliko ekskluzivnih događaja i modnih revija za Lui Viton

Ana

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Ana De Armas nastavlja da nosi varijacije svog omiljenog ansambla, ovog puta na  Lui Vitonovog sajma krstarenja u Barseloni 2025. Holivudska zvezda izašla je u potpuno crnom ansamblu, obukla crni grudnjak i odgovarajući dvodelni izgled, koji se sastojao od midi suknje sa šljokicama i blejzera.

Suknja visokog struka takođe je uključivala prorez do butina, a glumica je uparila izgled sa minimalnim zlatnim nakitom i crnom torbom. Ana je na licu imala nežnu šminku, dok je kosu do ramena oblikovala u raspuštene talase.

Zvezda je izgled upotpunila metalik štiklama i pozirala pred kamerama na crvenom tepihu, pokazujući svoj  autfit, koji je obožavaoce podsetio na jedan od njenih najnovijih izgleda na Nedelji mode u Parizu, gde je nosila grudnjak boje šampanjca, uparen sa odgovarajućim pantalonama, zlatnom bluzom sa šljokicama, metalik štiklama i roze torbom.

Ambasadorka brenda

Kao ambasadorka modnog brenda, Ana je fotografisana na nekoliko ekskluzivnih događaja i modnih revija za Lui Viton, uključujući i januar u Melburnu, Australija, gde je pokazala svoju podršku finalistima Australijan opena 2024.

Takođe je pokazala svoju zahvalnost kreativnom direktoru brenda na prošlogodišnjoj najnovijoj kolekciji „[Nikolas Geskier] Tako sam impresionirana tobom. Čestitam ti još jednom na ovoj prelepoj kolekciji i reviji. Hvala vama i celom timu [Luis Viton] na najlepšem vremenu, kao i uvek!“ pisala je u to vreme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Cho (@jennychohair)

Stiže novi projekat

Pored statusa modne ikone, Ana bi trebalo da glumi zajedno sa Sidni Svini u filmu pod nazivom ,,Eden".

„To je završnica o Edenu, našem najnovijem projektu,” otkrio je reditelj Ron Hauard. „Bilo je to izazovno, ali naša ogromna glumačka ekipa i ekipa učinili su to zadovoljavajućim, pa čak i uzbudljivim kreativnim putovanjem.”

 

 

U glumačkoj ekipi filma su i Džad Lo, Vanesa Kirbi, Danijel Bril, Ričard Roksburg, Feliks Kamerer i Tobi Volas, prenosi Hola! .  

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading