Sidni Svini je neverovatna: Fatalna plavuša snimila još jedan hit film, evo o čemu je reč

Vesti 05.05.2024 21:27 0

Deadline tvrdi da je film zasnovan na nerešenoj misteriji koja se dogodila na ostrvu Galapagos...

Sidni Svini

Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dve najveće poznate ličnosti udružuju snage na snimanju novog filma. Sidni Svini i Ana de Armas će glumiti u ,,Edenu", triler filmu koji je režirao reditelj Ron Hauard.

Evo svega što znamo o projektu:

sidni svini

Shutterstock

 
O čemu se radi?

Deadline tvrdi da je film zasnovan na nerešenoj misteriji koja se dogodila na ostrvu Galapagos. Prethodno je nazvan „Poreklo vrsta“, i predstavlja triler sa elementima naučne fantastike ili misterije. Prema rečima producenata filma, „Eden“ „istražuje ljudsko stanje na načine koji su neočekivani, apsurdni, duhoviti, seksi, ali iznad svega uzbudljivi i duboko napeti“.

Film ima neverovatnu glumačku ekipu

Pored činjenice da je film režirao Hauard, a scenario napisao Noa Pink, u filmu glumi i glumačka ekipa koju čine Armas, Svini, Džud Lo, Vanesa Kirbi i Danijel Brul. 

Kada film izlazi?

„Eden“ je snimljen u Australiji i završen je u februaru ove godine. Hauard je podelio objavu na Instagramu. „Ovo je završnica o Edenu, našem najnovijem projektu“, napisao je. „Bilo je to izazovno, ali naša ogromna glumačka ekipa učinila je to zadovoljavajućim, pa čak i uzbudljivim kreativnim putovanjem.”

Na osnovu ovog vremenskog okvira, možemo očekivati da će film biti objavljen u nekom trenutku krajem ove ili početkom sledeće godine.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading