Vera (75) za koju tvrde da ne stari, otkrila čime se hrani: Po dve nedelje jede samo ovu hranu i izgleda 30 godina mlađe

Jelena Vukelić Vesti 16.05.2024 13:21 0

Mnogi su je "okrivili" da je "otkrila izvor mladosti"

Vera (75) za koju tvrde da ne stari, otkrila čime se hrani: Po dve nedelje jede samo ovu hranu i izgleda 30 godina mlađe

Profimedia

Vera Vang, za koju mnogi kažu da je "otkrila izvor mladosti", tvrdi kako nije iz svoje ishrane izbacila "brzu hranu i votku".

Jedem i burgere i picu i krofne i to ih jedem svaki dan, otprilike dve nedelje, a onda menjam ishranu -  rekla je modna dizajnerka za Page Six..

Podsetimo, 2020. godine je ova modna ikona postala viralna zbog svog večno mladolikog izgleda nakon što je objavila fotografije na kojima, tada 70-godišnjakinja, nosi crni grudnjak i usku haljinu.

Devojka je upravo otkazala pretplatu na starenje - jedna osoba je tada komentarisala ovu Verinu fotografiju, dok su se drugi šalili da "pije krv jednoroga" i tako održava mladoliki izgled.

 

 

Vera Vang rekla je da svoj izgled održava mladolikim jer "naporno radi na sebi".

U suštini, radila sam ceo život, tako da je zapravo posao kriv za to - rekla je Vang i istakla kako misli da "rad održava pojedinca mladim i stimulisanim".

Radim jako puno, odgajala sam dve ćerke. Mislim da je zauzetost najbolja garancija za dobro zdravlje - zaključila je.

Podsetimo, Vera je sa 23 godine postala najmlađa modna urednica i stilistkinja časopisa Vogue dotad, a na toj poziciji bila je 16 godina, nakon čega je otišla na mesto glavne dizajnerke modne kuće Ralph Lauren. Na Aveniji Madison je 1990. godine otvorila prvu prodavnicu svog brenda, a postala je jedna od najpoznatijih dizajnerki venčanica na svetu.

Komentari (0)
Loading