Poznata DIZAJNERKA ima 73 GODINE, a izgleda kao da ima 20: Mladolikost DUGUJE jednom alkoholnom piću, a ceo svet je šokiran fotografijama sa ŽURKE!

Vesti 01.07.2022 16:23 0

Slavna američka dizajnerka Vera Elen Wang oduševila je svoje obožavatelje mladolikim izgledom

Poznata DIZAJNERKA ima 73 GODINE, a izgleda kao da ima 20: Mladolikost DUGUJE jednom alkoholnom piću, a ceo svet je šokiran fotografijama sa ŽURKE!

Printscreen/Instagram

Dizajnerka je u ponedeljak napunila 73 godine, a posebnu priliku obeležila je prigodnom rođendanskom proslavom u Njujorku. Međutim, osim detalja koje je koristila da upotpuni svoju proslavu, ono što je privuklo pažnju njenih fanova, kao i uvek, jeste neverovatno mladalački izgled kojim je Vang odisala. Na fotografijama koje je podelila na svom Instagramu, odevena u top i kratke pantalone, Vera se pohvalila zategnutom figurom, a mnogima su za oko zapele njene noge i ravan stomak, koji je ličio na telo dvadesetogodišnjakinje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

"Proslavljam rođendan uz tortu i karaoke... i moj novi Rose Prosecco", napisala je dizajnerka na jednoj od objava, dok su ispod bili komentari obožavatelja koji su molili Veru da otkrije svoju tajnu koja prkosi godinama. Svake godine si sve mlađi i mlađi, neverovatno“, jedan je od komentara. Inače, Verina mladolikost već godinama impresionira javnost, a neki to pripisuju njenim korenima, budući da su Kineskinje poznate po tome što izgledaju upola mlađe. Vera je nekoliko puta otkrila neke od svojih saveta za graciozno starenje i održavanje vitke figure. Svoju zategnutu građu pripisala je godinama bavljenja atletikom, ali i jednom alkoholnom piću. „Bila sam takmičarska klizačica i igračica u baletskoj školi... to nekako ostaje kod tebe“, rekla je, a zatim nastavila: „Moram da budem iskrena – san je ključan. Mislim da ne bih mogla da postojim da ne mogu da spavam... a tu je i votka. Koktel votke na kraju dana pomaže mi da pređem sa veoma intenzivnog radnog rasporeda na malo intimniju atmosferu."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Vang je ranije rekla da "nikada nije razmišljala o starenju" tokom godina u modi, verovatno zato što je, kako je primetila, "svakodnevno radila sa najlepšim ženama na svetu".

Modna dizajnerka decenijama radi u ovoj industriji, a karijeru je započela kao urednica u Vogue-u 1970. godine. Odatle se preselila u Ralph Lauren gde je ostala dve godine, nakon čega je osnovala sopstveni brend za neveste. Dizajnirala je venčanice poznatih dama uključujući Saru Mišel Gelar, Ališu Kiz, Hilari Daf i Kloi Kardašijan. Kasnije je svoj asortiman upotpunila manje formalnim komadima odeće.

BONUS VIDEO


 


 

Komentari (0)
Loading