"Izgledate kao sestre": Vera Vang pozirala sa ćerkama, a njen mladolik izgled oduševio je fanove

Olja Jelić Vesti 28.12.2023 10:30 0

Dizajnerka Vera Vang je objavila božićnu fotografiju na kojoj pozira s ćerkama, a mnogi pratioci ne mogu da veruju da ima 74. godine.

Vera Vang

Profimedia

Dizajnerka Vera Vang je objavila božićnu fotografiju na kojoj pozira s ćerkama, a mnogi pratioci ne mogu da veruju da ima 74. godine.

Nosila je sjajnu tirkiznu sa ukrasom na ramenu. Njene ćerke Sesilija Beker i Džozefin Beker su nosile kreacije u istoj boji i božićne kapice.

"Moje devojke i ja. Tako smo srećne zajedno", navela je u opisu. U komentarima su usledili brojni komplimenti na račun njenog mladolikog izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

 

 

 

"Izgledate kao sestre", "Uspela si da pronađeš eliksir mladosti", "Ti si zaboravila da ostariš", samo su neki od njih.

Vera je ranije otkrila tajnu svog izgleda.

“Bila sam umetnička klizačica i balerina. To nekako ostaje sa vama. Moram da budem iskrena - san je ključan. Mislim da ne bih mogla da postojim da nisam u stanju da spavam... Tu je i votka. Koktel s votkom na kraju dana pomaže da pređem sa vrlo intenzivnog radnog rasporeda na nešto intimniju atmosferu".

Ona je u 23. godini postala najmlađa urednica modnog magazina Vogue. Nakon toga je radila za Ralph Lauren. Svoju prvu radnju otvorila je 1990. u Madison aveniji.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading