Slavna šminkerka Huda Katan diktira trendove: Inovativna tehnika konturisanja usana osvojila bjuti svet

Olja Jelić Vesti 02.04.2024 19:06 0

Tehnika konturisanja usana Hude Katan je novi bjuti trend

Huda Katan

Printscreen/Instagram

Ovog leta smo vam predstavili novi bjuti trend – konturisanje usana. Razlog tome je više nego logičan – vizuelno veće usne, naglašenije konture i boja usana. Ove sezone konturisanju usana uči nas, niko drugi do Huda Katan. Predstavila je lip cuffing tehniku, za koju vam nisu potrebni posebni mejkap proizvodi, koje verovatno već koristite za šminkanje usana.

Tehnika konturisanja usana

Huda Katan, bjuti influenserka i osnivačica svetski poznatog brenda Huda Beauty, je poznata po svojim inovativnim metodama nanošenja šminke. Ona je zapravo među prvima pokrenula trend konturisanja usana još 2016. godine. Nedavno je predstavila inovativnu metodu konturisanja usana, tzv. lipp cuffing tehniku. Ova metoda ne samo da pruža dimenziju vašim usnama, već ih vizuelno čini punijim. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Huda (@huda)

 

Kako konturisati usne?

Za ovu metodu potrebno su vam četiri bjuti proizvoda – dve olovke za usne, tamnija i svetlija, odabrana nijansa karmina za usne, i sjaj. Prvi korak podrazumeva uokviravanje uglova usana, odnosno, tzv. cuffovanje. Izaberite nijansu olovke za usne koja je nekoliko tonova tamnija od vaše prirodne boje usana da biste definisali uglove. Zatim, sve to izblendajte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Huda (@huda)

 

 

Za to vam može poslužiti kako četkica, tako i prst. Treći korak podrazumeva povezivanje uglova usana, odnosno kako Huda kaže, potrebno je da linkujete vaše usne. Nakon toga, popunite usne vašom odabranom nijansom karmina, a možete se odlučiti i za korektor upravo kao i ona. I kao pefektan finiš, nanesite sjaj za usne, prenosi Journal

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading