Žene širom sveta odlepile za ovim trikom: Pomoću lepljive trake menjaju oblik nosa preko noći!

Vesti 26.02.2024 21:23 0

Na internetu svašta može da se nađe, pa tako i savet kako promeniti oblik nosa bez operacije. A šta misli doktor o tome?

žena

Printscreen/TikTok

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se trend u kojem influenseri rade takozvano „tejpiranje nosa”, odnosno menjanje njegovog oblika pomoću lepljive trake. Devojke koriste kineziološku traku koju zalepe na nos da bi ga „oblikovale” tokom spavanja. Navodno se na taj način smanji otečenost, pa deluje da nos ima drugačiji oblik.

Influenserka Izabela iz Njujorka je u viralnom video snimku rekla: „Ja zapravo radim mini „operaciju nosa“ dok spavam.“ Svako ko logično razmišlja, zna da ne može to da se uradi lepljivom trakom.

Plastični hirurg sa Beverli Hilsa, doktorka Ketrin Čeng objašnjava na TikTok-u: „Lepljenje nosa posle operacije preporučujem pacijentima. Pomaže u smanjenju otoka oko septuma i vrha nosa i može pomoći u održavanju oblika hrskavice koji je hirurg oblikovao“. Dodaje da se taj način koristi samo nekoliko nedelja nakon operacije.

 

@isabelle.lux Replying to @Myesha S face tape overnight for an instant nosejob #nosejobcheck #facetape #sleeproutine #beautyhack ♬ original sound - Isabelle ⚡️ Lux

 

Dakle, ne treba sve savete sa interneta shvatati ozbiljno, neki mogu i da vam naštete. Ukoliko niste zadovoljni svojim izgledom, posavetujte se o promeni sa plastičnim hirurgom, ne tražite rešenje na internetu.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading