Srpkinja na tronu svetske mode: Tamara Kalinić izdominirala u Milanu u tri zanosne kombinacije

Slobodanka Ćorić Vesti 26.02.2024 16:26 0

Na početku Tamara je iznela elegantnu kombinaciju. Opredelila se za crni komplet koji je sačinjen od duboke uske suknje i sakoa sa dubokim dekolteom, a struk je ukrasila kaišem sa predimenzioniranom šnalom

milan fashion week

Profimedia

Poznata srpska influenserka Tamara Kalinić prisustvovala je još jednom prestižnom modnom događaju i na njemu zablistala. Tamara, koja je odavno zauzela svoje mesto u svetu mode, ponovo je oduševila svojim stilom na Milanskoj nedelji mode, gde je za nekoliko dana promenila nekoliko savršenih kombinacija. Prisustvovala je revijama Kjare Boni La Petite Robe, Toma Forda, Gučija i Maksa Mara, a njene fotografije potvrđuju da ima odličan modni ukus.

milan fashion week

Profimedia

 

Na početku Tamara je iznela elegantnu kombinaciju. Opredelila se za crni komplet koji je sačinjen od duboke uske suknje i sakoa sa dubokim dekolteom, a struk je ukrasila kaišem sa predimenzioniranom šnalom. Uz ovu kombinaciju uparila je maslinasto zeleni mantil sa naglašenim ramenima, crne cipele sa zlatnim nitnama i torbu luksuznog brenda Parda.

milan fashion week

Profimedia

 

Na Guči modnoj reviji pojavila se gotovo neprepoznatljiva; u ležernom stilu, sa drugačijom frizurom i pažljivo odabranim detaljima sa potpisom ove modne kuće, i sa veoma ženstvenom porukom. Još jedan modni izbor bio je sivi kombinezon u kombinaciji sa metalik salonkama i metalna torbica u obliku srca, koja je i dalje u trendu.

milan fashion week

Profimedia

 

Kombinezon joj je savršeno pristajao, pa je Tamara privukla pažnju i u ovoj naizgled jednostavnoj kombinaciji. Za treće veče odabrala je plavu Mak Mara kaput-haljinu, koja je odisala elegancijom i koju je uparila sa crnim detaljima.

Komentari (0)
Loading