,,Kris Džener se trese": Mlada milijarderka najnovijim selfijima dokazala da je dvojnica svoje mame, ali izgleda se ne slažu baš svi

Vesti 10.02.2024 18:21 0

Rijaliti zvezda se nikada nije plašila da isproba novu frizuru

Kajli Džener

B4859 / Avalon / Profimedia

Kajli Džener (26) je u petak otkrila novu piksi frizuru sličnu onoj njene majke Kris Jenner u objavi na Instagramu. Pozirala je ispred belog zida dok je obasjavala svetlost.

Ona je skrenula pažnju na to koliko frizura liči na maminu tako što je napisala u opisu „Kris Džener se trese“. Poznata majka je razigrano zadirkivala svoju ćerku napisavši: „Nisi mi ni primaći“.

Rijaliti zvezda se nikada nije plašila da isproba novu frizuru. Prethodno je imala platinasto plavu kosu i ledeno plavu boju kose. Prošlog meseca je nosila ružičastu kosu i napravila sjajan set selfija na Instagramu.

Kajli na svoju ćerku Stormi Vebster  prenela ljubav prema lepoti i modi. Njih dve su prisustvovale Valentinovoj reviji visoke mode za proleće/leto 2024. na Nedelji mode u Parizu 24. januara.

Nosile su odgovarajuće crne naočare za sunce na događaju i slične autfite. Kajli je nosila haljinu do poda sa dodacima sa pernatim šalom, dok je Stormi nosila kaput sa pernatim rukavima. 

Majka i ćerka su zadržale je svoje odgovarajuće stilove na Žakmisovoj reviji ,,Les Sculptures" u Sen Pol De Vinsu, u  Francuskoj, 29. januara. Obe su nosile crvene autfite iz Jackuemusove nove kolekcije.

Kajli je nosila mini haljinu sa štiklama i crvenu torbu. Stormi je nosila džemper ,,Le Haut Rica", kožne pantalone i čizme na pertle, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading